Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πάρτι ομοφυλόφιλων μεγαλοπαπάδων της ελληνορθοδοξίας; (προσοχή: ανάγνωση κειμένου αυστηρώς ακατάλληλη)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι Zack Papadakis και Ιερά Κατήχησις κοινοποίησαν ένα σύνδεσμο.
13 ώρες πριν
Πάρτι ομοφυλοφίλων.
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

 Όλα αυτά στο περιβάλλον του «αγίου» Φαναρίου, τον οποίον  ο Ιερώνυμος ετοιμάζει για Μητροπολίτη. Ζητά την ψήφο των Ιεραρχών. Ποια η σχέση του με τον ταμία της «Αποστολικής Διακονίας»;

Στενότατος συνεργάτης του «αγίου» Φαναρίου τα «έφτιαξε» λέει με σεκιουριτά, και δεν κάνει λεπτό χωρίς αυτόν και τα φιλιά του. Ο ερωτοχτυπημένος Αρχιμανδρίτης είναι γνωστός οικουμενιστής, κάνει παρέα με αιρετικούς, ενώ η νέα του ερωτική περιπέτεια δείχνει να τον έχει αποσυντονίσει πλήρως, αφού μπλέκει συνέχεια σε επεισόδια και ερωτικές ίντριγκες.
Από την άλλη έτερος Αρχιμανδρίτης της παρέας σκέφτεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του, τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι γυμναστής και ο Αρχιμανδρίτης δηλώνει σφόδρα ερωτευμένος. Το καθημερινό πρόγραμμα όμως του Γιώργου είναι βαρύ και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις πολλές. Έτσι, μόνο τα Σαββατοκύριακα μπορεί να χαρεί τον έρωτά του με το αγόρι του το οποίο γι΄ αυτόν τον λόγο εξαφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Μου σφύριξαν πως «παίζει» και κασετούλα με γραμμένους κορυφαίους διαλόγους. Κάτι τέτοια μου αρέσουν πολύ!
Όσο για τον Ταμία, μαθαίνω πως ο «άγιος» που προαλείφεται για Μητροπολίτης του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Απ΄ ότι φαίνεται ο Θεοφιλέστατος κάνει συχνές επισκέψεις στο γκισέ, και επειδή όλα εδώ πληρώνονται τελικά, φύλαγε τα ρούχα σου για να ΄χεις τα μισά!
Τ΄ ακούς «άγιε»;

www.ierakatixisis.com
ΣΧΟΛΙΑ:
γεώργιος Σταθό
den eimai gay alla poy to kako;
Panagiotis Michalopoulos 

Συμφωνείτε με την ομοφυλοφιλία των αρχιμανδριτών και των μητροπολιτών της ορθόδοξης εκκλησίας; Λέτε να την κάνουν και φανερή, και να τους παντρεύουμε με δόξα και τιμή;
Zack Papadakis 

Ναι όντως δεν υπάρχει κακό πουθενά. Οι παπάδες μπορούν να είναι πούστηδες ελεύθερα. Εξάλλου, που θα βρουν να ζευγαρώσουν οι υπόλοιπες λούγκρες που κυκλοφορούν ελεύθερες στην πιάτσα? Η Εκκλησία είναι ένας καλός χώρος προσφοράς και ζήτησης του εν λόγω αντικειμένου. 
Και γω που τα λέω δεν είμαι πούστης...είμαι Αρχιεπίσκοπος!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/936672976395382

Δεν υπάρχουν σχόλια: