Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;

ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
Αρχαγγελος Μιχαηλ Ο Ταξιαρχης
(11 Αυγούστου)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: «Ελάτε όπως είστε. Και με τα παντελόνια σας και τις κοντές φούστες σας, ακόμη ελάτε και με τα σκουλαρίκια σας.»
Panagiotis Michalopoulos

Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ !
Giorgos Gewrgia 

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ???? ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ......... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.........
Panagiotis Michalopoulos

Ο Γιώργος είσαι, ή η Γεωργία;
 Λαμία
Giorgos Gewrgia 
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
Panagiotis Michalopoulos

Η κυρία Γεωργία (αυτή η ταλαντούχα, εντυπωσιακή και γλυκιά κυρία), συμφωνεί μαζί σου, με τον όρο «σκουπίδι» που χρησιμοποίησες εναντίον μου από τον κοινό λογαριασμό σας;
Giorgos Gewrgia

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ? ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΑ....... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ? ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ???
Panagiotis Michalopoulos

Αν αγαπητό ζευγάρι, αν θέλατε πράγματι διάλογο, θα ζητούσατε απλά να τεκμηριώσω την άποψη μου. Εσείς όμως θέλατε να τα σπάσετε από την αρχή, και αρχίσατε προσωπική επίθεση! Ανακαλέστε, και θα σας δώσω τις εξηγήσεις που θέλετε πάνω σε ένα φιλικό διάλογο.
Giorgos Gewrgia

ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ........ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ........ ΑΝ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ......... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ..........
Panagiotis Michalopoulos

Ωραία, ευγενέστατο ζευγάρι! Είναι προφανές ότι εκνευριστήκατε τόσο με μια και μόνο λέξη που (με πλήρη γνώση) έγραψα, με τη λέξη σκατόψυχος, και γι αυτό σκεφτήκατε τη λέξη σκουπίδι, και όχι κάποια άλλη φράση για να μου απαντήσετε, όπως π.χ, ότι πιθανόν να κάνω λάθος στην αξιολόγηση αυτού του ανθρώπου, κλπ. Ξεκινήσατε επιζητώντας πόλεμο!
Πιστεύετε λοιπόν ότι δεν είναι σκατόψυχος, και δικαίωμα σας!
Με το ίδιο σας λοιπόν το σκεπτικό θα σας αντιμετωπίσω κι εγώ τώρα, για να δω αν είστε ή δεν είστε σκουπίδια, και σας καλώ να το αποδείξτε αυτό το δικαίωμα σας, το να πιστεύετε δηλαδη ότι δεν είναι σκατόψυχος… Διότι διαφορετικά –αν δεν το αποδείξετε, αν δεν με πείσετε ότι δίκαια αγανακτήσατε και εκτραπήκατε εναντίον μου, θα σκεφτώ ότι μπορεί να είστε και εσείς -σαν φίλοι του σκατόψυχου, μια ωραία σκουπιδο-παρέα μαζί με όλους με τους κίναιδους παπάδες και δεσποτάδες που αυτός ο σκατόψυχος Αρχιεπίσκοπος τους σκέπαζε και τους προστάτευε σκανδαλωδώς. Θα υποψιαστώ ακόμα, ότι μπορεί να είχατε μια πολύ στενή σχέση και με τον άλλο σκατόψυχο -τον μακαρίτη πια κι αυτόν, μητροπολίτη Αττικής και στενό συνεργάτη και φίλο του Χριστόδουλου, τον διαβόητο καταχραστή Παντελεήμονα Μπεζενίτη, που όπως τον ακούσαμε στα κανάλια να ομολογεί, γαμούσε αγοράκια!
Τεκμηριώστε λοιπόν -ότι υπερασπιζόμενοι τον Χριστόδουλο, ότι δεν έχετε καμιά σχέση και με τον Μπεζενίτη, αγαπητό ζευγάρι!
https://www.facebook.com/316126498517138/photos/pb.316126498517138.-2207520000.1439518604./754632834666500/?type=3&theater

Ο Γιώργος –γαμπρός (πριν ξυρίσει το κεφάλι του), ...
και η Γεωργία -νύφη, στον Γοργοπόταμο.
(φωτο –φόντο πρώτης σελίδας, στο λογαριασμό τους στο facebook)
 ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: