Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πήγε στην Ευρώπη ο Αλέξης, το καλό μας το παιδί, με ένα «ΟΧΙ» («μη με πηδήξετε κι εμένα, χωρίς σάλιο, καλοί μου φίλοι»), αλλά αυτοί τον έγραψαν στα παπάρια τους… Και τώρα, περνά ξανά το μνημόνιο (το τρίτο και μακρύτερο) του «ΝΑΙ» σε όλα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Συμφωνία: Χωρίς τις υπογραφές Λαφαζάνη-Καμμένου το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή
Απουσία δύο υπογραφών υπουργών της κυβέρνησης κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει την πρόταση της κυβέρνησης προς τους εταίρους.
Πρόκειται για αυτές των Παναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνου Καμμένου, ήτοι του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Είναι σαφές δε, πως αυτή η εξέλιξη έχει ήδη δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στο Μαξίμου.
Όπως και να ' χει, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι διαβουλεύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και τόσο η αντίδραση της κυβέρνησης γενικότερα, όσο και του Αλέξη Τσίπρα ειδικότερα...
ΣΧΟΛΙΑ:

christine 
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Angeljjjjj 

Μακαρι να αντισταθειτε εσεις ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΚΗ.
newsbomb.gr
ΣΧΟΛΙΑ:
Chris Akser

Oi προτασεις ειναι φυσιολογικες. Το 80% των Ελληνων θελει ευρω. Ευρω σημαινει μνημονιο, μνημονιο σημαινει μεταρρυθμισεις. Η Ελλαδα χωρις μεταρρυθμισεις ειναι μια μπανανια. Το θεμα ειναι ΤΙ ειδους μεταρρυθμισεις και σε ΠΟΙΟΥΣ θα πεσει το βαρος.  Προσωπικα, οι προτασεις μου φαινονται μια χαρα για την περισταση και αν συνδυαστουν και απο μειωση του χρεους, οπως λενε οι δανειστες τοτε ακομα καλυτετερα. Καταλαβετε το Ελληνες: ΔΕΝ μπορειτε να ζειτε, οπως παλια και δεν προκειται να ξαναζησετε οπως παλια, δηλαδη με δανεικα. Ο Τσιπρας ηθελε καλυτερη συμφωνια μεσα στο ευρω, αλλα δεν του βγηκε, κατι για το οποιο ευθυνονται οι Ευρωπαιοι που εγραψαν το ΟΧΙ στα αρχιδια τους αφου βρισκονται σε θεση ισχυος.
Theodora Krasaki 

Ονομασαμε το μνημονιο σε συμφωνια και ησυχασαμε.. Το δημοψηφισμα της γελοιοτητας ηταν για να αποφασισει ο ηδη εξαθλιωμενος Ελληνας αναμεσα απο σκατα και αποσκατα??
Ποια χωρα βρηκε τον δρομο της μεσω ΔΝΤ??
Τι διαολο στηριζεται ολοι??
Πληρωνουμε ενα χρεος πλαστο που δεν μας εχει πει κανεις απο που προηλθε και σε ποιον το χρωσταμε!!
Οι Γερμανικες αποζημιωσεις ξεχαστηκαν,τα σοου συνεχιζονται και ο λαος πεθαινει!!
Λαικισμος ε??
https://www.facebook.com/newsbombgr/posts/879465445435842


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Προφητικός ο λόγος του Ευάγγελου Βενιζέλου (πριν 5 μήνες), παραμονές βουλευτικών εκλογών, σε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα: «Βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός; Θα καλοπεράσεις, μικρέ! Θα σε γαμήσουν στην Ευρώπη!»

Του τη φόρεσε, τελικά! (όχι τη γραβάτα όμως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: