Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η τοποθέτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, στη βουλή, στη συζήτηση της επιτροπής με θέμα ημερήσιας διάταξης το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων για το τρίτο μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Rachel Makri
2 ώρες πριν

Όπως σε κάθε ληστεία έτσι και σε κάθε πραξικόπημα υπάρχει το στοιχείο της απειλής και ο παράγοντας χρόνος. Τα χρήματα των μνημονίων δεν πληρώνουν μισθούς και συντάξεις. Στο ΔΝΤ γυρνάνε και στην ΕΚΤ.
Καθώς ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για καρέκλες ούτε για εφήμερα αξιώματα δεν θα προδώσω τους πολίτες για τους τραπεζίτες. Οφείλω ως εκπρόσωπος τους να τους ενημερώσω ότι μετά την ψήφιση του παρόντος νομοσχεδίου τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων που απέκτησαν με κόπο και ιδρώτα θα περάσουν σε fund ελλήνων ολιγαρχών και πλουςίων ευρωπαίων, όταν δεν θα μπορούν να πληρώσουν την δόση του δανείου επειδή έχασαν την δουλειά τους από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας. Οι καταθέσεις για τις οποίες οριςμένοι αγωνιούν θα γίνουν έρμαιο των τραπεζιτών όπως έγιναν και τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι. Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα εξανεμίζονται για το τίποτα και συνέχεια θα ζητούνται νέα μέτρα. Σ αυτό το δημοσιονομικό και πολιτικό κατήφορο δεν βάζω την υπογραφή μου και ούτε κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας για την εξυπηρέτηση τοκογλύφων. Θα εξυπηρετώ μόνο τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.

https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/1183463695013031

Δεν υπάρχουν σχόλια: