Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αντίο φίλε, Γιάνη Βαρουφάκη!

10 ΣΧΟΛΙΑ:
1. Panagiotis Μιχαλόπουλος
Λέμε ναι, στο Γιάνη, και όχι στους ξένους πουστηδες, τις πουτάνες και στο σακάτη (της ομάδας της πλευράς των τοκογλύφων) που μόλις χθες τους είπαμε ένα βροντερό όχι! Το δικό τους περνάει τελικά;
2. Zack Papadakis
Λέμε όχι στους κλέφτες και στους Πούστηδες παντός είδους και καιρού. Έχω την αίσθηση ότι ο Γιάννης σας - με τα σακίδια, τις μηχανές, την πλούσια σύζυγο και τη ψευτομαγκιά του - κατάφερε ν΄ απαξιώσει τελείως την Ελλάδα παντού. Ακόμα και τόκους να μην έβαζαν η Ελλάδα δε θα μπορούσε να πληρώσει τίποτα, γιατί απλά, τα λαμόγια τύπου Μπαρούφα Βαρουφάκη έκλεψαν τα πάντα και είναι ακόμα ελεύθεροι. Αυτή, είναι η μόνη αλήθεια.
3. Panagiotis Michalopoulos
Ο Βαρουφάκης, είχε πει, ότι δεν θα υπογράψει κανένα νέο μνημόνιο, ότι καλύτερα να του κοπεί το χέρι! Και έτσι ναυαγήσαν οι τελευταίες συνομιλίες, έτσι γύρισε πίσω ο Τσίπρας, και έτσι μας παγίδευσε να του δώσουμε το ΟΧΙ, τον αέρα δηλαδη να κάνει ότι θέλει με τα μνημόνια, και να διώξει όσους του μπαίνουν εμπόδιο στην κωλοτούμπα!
Τώρα ο Τσίπρας, που είναι κι αυτός γιος μεγαλο-εργολάβου, ανέλαβε από σήμερα μαζί με τα πολιτικά πτώματα –πολιτικούς αρχηγούς, να πάνε χέρι – χέρι, να προσκυνήσουν τους τοκογλύφους! Να τους χαιρόμαστε λοιπόν όλους!
4. Thodoros Mixalopulos
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
5. Panagiotis Michalopoulos
Ο Γιάνης, είχε επίσης διαφωνήσει με το κλείσιμο των τραπεζών! Αλλά και εδώ πέρασε το σχέδιο του σακάτη του Σόιμπλε!
6. Mariana Tsantali
Ένα σκάκι που ο βασιλιάς θυσιάζει για το σκοπό του και την βασίλισσα! !!!!!
7. Panagiotis Michalopoulos
Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Θα υπέγραφε το μνημόνιο του Γκιούγκερ, το «γενναιόδωρο» κατά τον Σόιμλε, αλλά του ήταν εμπόδιο ο Βαρουφάκης.
Επέστρεψε λοιπόν στην Ελλάδα ο βασιλιάς, και έκανε το δημοψήφισμα για να πάρει πρόσθετη εξουσία. Παράλληλα έκλεισε και τις τράπεζες -όπως ζήτησε ο Σόιμλε, ενώ ο Βαρουφάκης διαφωνούσε!
Αφού λοιπόν με το ΟΧΙ υπογράψαμε και τη καταδίκη μας, ο βασιλιάς Τσίπρας έσπευσε και καρατόμησε τον Βαρουφάκη, και κάνει συμμαχία με τα πολιτικα πτώματα, με τους προδότες, με τους πολιτικούς αρχηγούς και τσιράκια των τοκογλύφων!
Είναι αυτό που λενε: Ξεβράκωτος, δε διαπραγματεύεσαι - Η πολεμάς ή δίνεις κώλο... Νταξ???
8. Nikolaos Korifidis
Αγαπαμε τον Γιανη !!!
9. Ματού Ελπίδα
Παναγιώτη Μιχαλόπουλε, δεν νομίζω να υπάρχει έλληνας που να μήν ήξερε ότι έχει συνέχεια η τοκογλυφία... Ολοι το ξέρουμε. Η απάντηση είναι ΄" ΟΧΙ" γιατί είμαστε ενας περίφανος λαός που έχει τραβήξει πιό βάρβαρα πράγματα και βγήκε στο τέλος νικητής. Αυτοί, φυσικά και θα συνεχίσουν... ήδη συνεχίζουν σαν να μήν έγινε τίποτα... ετσι και εμείς πρέπει ενωμένοι να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να αγωνιζόμαστε.
10. Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γλεντήσατε το ΟΧΙ, πληρώστε το λογαριασμό

Οι Έλληνες περίμεναν τρεις δεκαετίες να νιώσουν ότι μπορούν να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους και την ίδια τους την χώρα μέσα από ένα δημοψήφισμα που όμως πολώθηκε και από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση με τεχνάσματα σκανδαλώδη. Όλοι τους δούλευαν για το κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο και όχι για την Ελλάδα. Κερδισμένοι στην ουσία είναι οι ψηφοφόροι του ΝΑΙ και οι χαμένοι οι ψηφοφόροι του ΟΧΙ. Οι πρώτοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε απολύτως εφόσον το πραγματικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν καμία ρήξη με τους δανειστές και νέο μνημόνιο. Αντιθέτως οι ψηφοφόροι του ΟΧΙ που πίστευαν ότι είπαν ΟΧΙ στους δανειστές θα είναι αυτοί που θα νιώσουν και πάλι τις επιπτώσεις ενός νέου μνημονίου.
http://xairete.blogspot.gr/2015/07/blog-post_52.html


https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/915311971864816:2

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Nikolaos Korifidis
Καλημέρα φίλοι μου.... 
Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί στης Βρυξέλλες , ένα απλό ερώτημα ενός δημοψηφίσματος και δεν το καταλαβαίνουν !!! Θα του απαντήσω εγώ τον αλκοολικό Γιούνγκερ ..... 
Η Ελλάδα ψήφισε όχι σε ένα οικονομικό ολοκληρωτικό καθεστώς που αποφασίζουν την λιτότητα σε κάποιες χώρες χωρίς να υπάρχει μία επιτυχής εξέλιξη.... 
Τελικά εκεί στους θεσμούς η ληγμένα ναρκωτικά παίρνουν , η έχουν μία νοημοσύνη χαμηλή, η είναι πρόβατα ενός συστήματος που δεν βγάζουν άκρη ότι τα χρέη πληρώνονται μέσω ανάπτυξης... 
Αν δούμε της αποφάσεις που παίρνουν οι θεσμοί είναι αντί το χρέος να μειώνεται αυξάνεται.... Τέτοια διαχείριση δεν θα έκανε ούτε ένας αγράμματος... 
Όντως φίλοι κοιτάξτε σε ποιους έχουν δώσει την εξουσία στην Ευρώπη....
https://www.facebook.com/nikolaos.korifidis/posts/1647339835479754 

Δεν υπάρχουν σχόλια: