Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η Ελπίδα, που περιμέναμε… ήρθε τελικά! Χα!

Guardian:
Η ελληνική κυβέρνηση συνθηκολόγησε την Πέμπτη στις απαιτήσεις των δανειστών και το αποτέλεσμα είναι προφανές: νέα σκληρή λιτότητα, ελαφριά διαγραφή χρέους και πάνω από όλα ελπίδα ότι θα υπογραφεί η συμφωνία την Κυριακή.
Pantelis Manolakis

Ελπίδα ;;;... Σε ;.... Τι ;;;.
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ.
Γιώργος Σταυράκης 

Και τι κάνουμε Βαγγέλη τώρα????
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ
Manos Badogiannis

Αγαπητέ Ευαγγελε, με την ψήφο σου στο όχι, έχεις τουλάχιστον το δικαίωμα να πεις στον εαυτο σου οτι προσπάθησες. ... με το ναι, δεν θα ειχες ουτε καν αυτή την δικαιολογία, γιατι απλα θα ειχες συμφωνήσει στην καταστροφή σου! Κ με το όχι, μπορείς να βγεις στο δρόμο κ να φωνάξεις, Τσιπρα εισαι μαλακας κ συ! Με το ναι, θα άκουγες χίλιες φωνες μεσα σου να σου λενε, μη μιλάς κ συ μαλακα, τους στηριξες... (άποψη μου) Τουλάχιστον εχεις την συνείδηση σου ήσυχη, οτι προσπάθησες!
Panagiotis Michalopoulos

κρίμα Αλέξη!!!! τσάμπα … οι «γροθιές» και οι λεβεντιές…
http://xairete.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html

Anthimos Ioannou

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ......ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.... ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΟΥΣΑΝ.... ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ.... ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ????
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΙΜΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, "ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"? ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΝΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΤΟΜΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. 
ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ? ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ? ΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΜΟΥ, ΜΑΣ) ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ.
Θεοδώρα Τζόκα
ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΎ.. ...
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
Elena Katsantoni 

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ
Ουρανία Τσν

η Ελληνικη κυβερνηση δεν ειχε αλλη επιλογη....... δεν ειχε οπως αποδειχτηκε κανενα σχεδιο....... η τιμωρια των Βρυξελλων στους Ελληνες που τολμησαν να ψηφισουν ΟΧΙ......
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΠΕΦΤΕΙ Η Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ
Ουρανία Τσν

συμφωνω Ευαγγελε
Παραμεριτης Ευαγγ. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
https://www.facebook.com/parameritise1/posts/456827887831553

Δεν υπάρχουν σχόλια: