Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Χθες, στο Ναύπλιο (και όχι μόνο) οι ορθόδοξοι κινητήρες (που ως γνωστόν είναι καλύτεροι από τους αιρετικούς), αγιάστηκαν εξαιρετικά -εκτάκτως, προς τιμή του εορτάζοντας αγίου Χριστοφόρου… Εις το όνομα του μαμωνά, του παγκαριού, και της φαρδιάς παπαδικής τσέπης! Αμήν!

ΣΧΟΛΙΑ:
Ανώνυμος είπε...
EΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ...
 

P. MICHALOPOULOS είπε...
Μα έφεραν άραγε την αγία Βάρβαρα; 

Εγώ ένα κουτί είδα να κουβάλανε. Τι άραγε να έχουν βάλει μέσα οι πονηροί οι παπικοί; Κανένα κόκκαλο σκύλου μήπως;
Σχετικό ανέκδοτο...

λέει για έναν επαρχιώτη που επισκέφτηκε την Αθήνα και πήγε να φάει ένα σουβλάκι. Α, τέλος τα σουβλάκια σήμερα του λέει ο σουβλατζής. Να σου βάλω ένα χοτ ντογκ; Τι θα πει αυτό, ρωτάει ο επαρχιώτης. Χοτ ντογκ θα πει ζεστό σκυλί, του λέει ο άλλος. Σκύλο θα φάω, ξαναρωτάει. Όχι βρε αδελφέ, δεν κατάλαβες! Καλά, άσε να στο φτιάξω και θα δεις. Του φτιάχνει λοιπόν το σχετικό σάντουιτς, το φραντζολάκι με το λουκάνικο ( το «χοτ ντογκ») μέσα, και του το προσφέρει. Το παίρνει ο επαρχιώτης, ανοίγει το ψωμάκι όλος περιέργεια για να δει τι έχει μέσα, και έκπληκτος τότε, γυρίζει και λέει στον μαγαζάτορα!
Καλά, βρε πατριώτη! Από έναν ολόκληρο σκύλο, το πουλί του βρήκες να μου βάλεις;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ...

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μα έφεραν άραγε την αγία Βάρβαρα; Εγώ ένα κουτί είδα να κουβάλανε. Τι άραγε να έχουν βάλει μέσα οι πονηροί οι παπικοί; Κανένα κόκκαλο σκύλου μήπως;
Σχετικό ανέκδοτο λέει για έναν επαρχιώτη που επισκέφτηκε την Αθήνα και πήγε να φάει ένα σουβλάκι. Α, τέλος τα σουβλάκια σήμερα του λέει ο σουβλατζής. Να σου βάλω ένα χοτ ντογκ; Τι θα πει αυτό, ρωτάει ο επαρχιώτης. Χοτ ντογκ θα πει ζεστό σκυλί, του λέει ο άλλος. Σκύλο θα φάω, ξαναρωτάει. Όχι βρε αδελφέ, δεν κατάλαβες! Καλά, άσε να στο φτιάξω και θα δεις. Του φτιάχνει λοιπόν το σχετικό σάντουιτς, το φραντζολάκι με το λουκάνικο ( το «χοτ ντογκ») μέσα, και του το προσφέρει. Το παίρνει ο επαρχιώτης, ανοίγει το ψωμάκι όλος περιέργεια για να δει τι έχει μέσα, και έκπληκτος τότε, γυρίζει και λέει στον μαγαζάτορα!
Καλά, βρε πατριώτη! Από έναν ολόκληρο σκύλο, το πουλί του βρήκες να μου βάλεις;