Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η βούρτσα και η πούτσ@, και το… μακρύτερο (παπικό) κόκκαλο της αγίας Βαρβάρας!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Rena Polioudaki
Λοιπόν αγαπημένοι μου εκεί στο Σύριζα...αφήστε λίγο ήσυχο το Άγιο Φως και τα λείψανα της αγ.Βαρβαρας και ασχοληθείτε με τα λείψανα της ελληνικής κοινωνιας....ελα σιγά σιγά γιατί μερικοί εχετε μπερδεψει την βούρτσα με την....
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos

Μα, το άγιο φως και η αγία Βάρβαρα, δεν έχουν να κάνουν με τον Σύριζα αλλά με τον Πάνο Καμμένο, που συγκυβερνά και που έχει βάλει στο βρακί του τον Τσίπρα, -το αριστερό παιδί που παλαιοτέρα δεν ήθελε ούτε σε εκκλησία να μπει, για να μη τον πουν υποκριτή! (Χα!)
Με τον Καμμένο λοιπόν, που κρατάει την παράδοση της οικογένειας του, και πάει στο αεροδρόμιο σαν συγκυβερνήτης, για να υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους την κωλοφωτιά από τα Ιεροσόλυμα… Τον Καμμένο, που ως υπουργός εθνικής άμυνας στέλνει στρατό για να τιμήσει (σαν αρχηγό κράτους, ξανά) και ένα κουτί με άγνωστο περιεχόμενο (κόκκαλα του σκύλου της αγ. Βαρβάρας είπαν) που μας έστειλαν οι παμπόνηροι οι αιρετικοί παπικοί από τη Βενετία! (Ξανά Χα!)
Υγ
Ο πατέρας του Καμμένου, αυτός που έχει τη LADA, μας είχε φέρει και την βρακοζώνη της Παναγίας! (Τρίτο και τελευταίο Χα!)
Yiannis Papadimitropoulos Hospemerg

κάποιοι θα πουν μα μιά κοπελίτσα 1600 χρόνων λείψανο κάνει τον κόσμο ότι θέλει κ τρέχει ο κόσμος να προσκηνύσει...Ο κόσμος θέλει ΕΛΠΙΔΑ.Εσείς αυτή σπείρατε καλό θέρισμα δεν θα έχουμε όμως!
Panagiotis Michalopoulos

Δεν υπάρχει κανένα λείψανο –σκήνωμα όπως μας έλεγαν –τάχα άφθαρτο σώμα, της αγίας Βαρβάρας. Υπάρχουν πολλά κομμάτια από κόκκαλα σε διάφορα μέρη, -αρκετά στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανόμενου και ενός μεγάλου τμήματος από τη κρανίο της, στην Αγία Λαύρα αυτό.
Οι δεσποτάδες μας όμως που παπίζουν, με πρώτο και χειρότερο τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιάπη, που έχουν βίτσιο τις αλλαξοκωλιές με το Βατικανό, πήγαν και πήραν από εκεί ένα άλλο (πιο μεγάλο λέει) κόκκαλο της αγίας (τάχα) για να το φέρουν εδώ με τιμές αρχηγού κράτους (μη χέσω! Ποιανού κράτους, ρε μαλάκες;), για να έχουμε λέει να πάρουμε μεγαλύτερη χάρη -λόγω μεγέθους, αφού αυτό μετράει λένε, –το πόσο μακρύ είναι (λες και μιλάμε για πέος), το μέγεθος και όχι η ποιότητα της χάρητος που πηγάζει από κάθε πράγματι αγιασμένο λείψανο, έστω και μικρό!

https://www.facebook.com/rena.polioudaki/posts/10205947809966418

Δεν υπάρχουν σχόλια: