Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Τσίπρας σαν άθρησκος, σαν μη μέλος της μασονίας, άξιος όμως για πρωθυπουργός...

Panagiotis Michalopoulos
(15 ώρες πριν)
Διελκυνστίδα και…παρελκυνστίδα!..
http://xairete.blogspot.gr/2015/04/blog-post_69.html
 

ΣΧΟΛΙΑ:
Στελιος Μουχταρης
Παναγιωτη η ολη κατασταση ειναι πολυ παραξενη διοτι τα νυματα τα κινουν οπως ξερουμε αρκετοι η οργαν. μασσωνια για την επιτευξη της νεας ταξης πραγματων, αυτοι ανεβαζουν και κατεβαζουν πρωθυπουργους και γενικα κατεχουν παγκοσμιος τις καιριες θεσεις σε ολους τους τομεις με τα μελοι τους που αντιστοιχουν λιγο περισσοτερο απο 5εκατομ. ενας απο τους νομους για να γινεις μελος ειναι πως π.χ αν εισαι χριστιανος πρεπει να πιστευεις με ολο σου το ειναι επισης το ιδιο για οποια θρησκεια εχει καθε μελος μουσουλμ. βουδιστ. κτλ.δεν κανουν μελος αθρησκο δηλαδη αντε τωρα εξηγησε μου πως ο κ.Τσιπρας δεν ακολουθει το ρευμα
Panagiotis Michalopoulos

Ένας άθρησκος, δεν γίνεται δεκτός στη Μασονία. Ένας μασόνος, ακατάλληλος για πρωθυπουργός, προωθείται από τη μασονία, ακόμα και σαν δικτάτορας συνταγματάρχης, άμα λάχει να πούμε… Να η εξήγηση του γιατί μας κυβερνούσαν άχρηστοι όλα αυτά τα χρόνια.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Τσίπρας σαν άθρησκος, σαν μη μέλος της μασονίας, άξιος όμως για πρωθυπουργός, ξέφυγε από τον κανόνα αυτό και έκανε κυβέρνηση με την αξία του. Να και η εξήγηση του γιατί δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει, όλη αυτή η λέρα του εσωτερικού και του εξωτερικού που τον σαμποτάρει ταυτιζόμενη –η λέρα, με κάθε εχθρό του έθνους μας.
Panagiotis Michalopoulos

Η ελληνική τηλεόραση, τα ελληνικά τσοντο-κάνταλα, τα μασονικά και διαπλεκόμενα με τη διαφθορά, είναι δυστυχώς και πουλημένα σε ξένα αντεθνικά συμφέροντα, και λειτουργούν ως φερέφωνα δικά τους! Καλό λόγο ως έθνος, έχουμε ακούσει από γερμανικό κανάλι -που προφανώς δεν πληρώνεται από τον Σόιμπλε, αλλά όχι από ελληνικό κανάλι -πιστό αντίγραφο της γερμανικής πορνο-φυλλάδας Μπιλντ.
Χτες ή προχθές, διάβασα σε κάποια ηλεκτρονική σελίδα ότι από διεθνείς αναλυτές ο Τσίπρας είναι στους πρώτους παγκοσμίως ηγέτες με τόσο μεγάλο κύρος.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Τσίπρας σαν άθρησκος, σαν μη μέλος της μασονίας, άξιος όμως για πρωθυπουργός,

2 σχόλια:

ΚΙΚΟ είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΟΚΙΜΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τι να σας πω, δεν ξέρω, δεν είμαι προφήτης, μακάρι πάντως! Ο θεός να το προστατεύει το παιδί! Αμήν!
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και για το σχόλιο! Χαίρετε!