Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Έτσι την πάτησε και ο γνωστός μας για την παράκρουση που είχε και για τα δαιμονικά του οράματα γέροντας Παΐσιος

Σοφία Καραίσκου
1 ώρα πριν
πάντως βλέποντας τις εικόνες και τις αναπαραστάσεις του Ιησού καταλαβαίνεις με τη μία την βέρα Αγγλοσαξωνική καταγωγή του.. τι οχι ?

Panagiotis Michalopoulos
"βέρα Αγγλοσαξωνική καταγωγή"
Εννοείς Σοφία, αυτήν την ταινία με τον βρετανό ηθοποιό, τον Ρόμπερτ Πάουελ, που προβάλλεται συνέχεια εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Πολλές μάλιστα από τις σκηνές του έργου αυτού, φωτογραφίες από τις ταινίες, χρησιμοποιούνται από πολλούς ετερόδοξους όπως παπικούς και προτεστάντες, σαν αγιογραφίες, σαν πόστερ με θρησκευτικά ρητά, κλπ.
Και δεν είναι μόνο η προφορά που λες, αλλά και τα ξανθά μαλλιά, και τα γαλανά μάτια, στοιχεία που τα βρίσκουμε σε όλες σχεδόν τις αγιογραφίες του Ιησού.
Έτσι ο Ιησούς αυτός (το χειρότερο δε, είναι και μακρυμάλλης σαν χίπης στα Μάταλα), δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό της φυλής του, της μορφής δηλαδη των ανθρώπων εκεί στη Μέση Ανατολή. Μοιάζει περισσότερο με αμερικανός, με σταρ του Χόλυγουντ!
Έτσι την πάτησε και ο γνωστός μας για την παράκρουση που είχε και για τα δαιμονικά του οράματα γέροντας Παΐσιος. Όταν ήταν νέος, λέει η επίσημη ογκώδης δερματόδετη βιογραφία του, και είχε λογισμούς αμφιβολίας περί την πίστη, είδε λέει τότε ένα όραμα. Είδε τον Χριστό μπούστο, και τότε πίστεψε, λέει! Και τον κατάλαβε λέει ότι ήταν ο Χριστός, από τα μακριά ξανθά του τα μαλλιά, και από τα όμορφα γαλανά του μάτια! Χα!
Σοφία Καραίσκου

σκέψου...χαχαχα!
https://www.facebook.com/skaraiskou/posts/1123546814338185

Δεν υπάρχουν σχόλια: