Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Άγιο Φως»: Όχι μόνο ειδωλολατρική είναι η φιέστα, όχι μόνο η μεγαλύτερη απάτη των αιώνων, αλλά και σατανική και δαιμονική επίσης –αν κρίνει κανείς από τα διαδραματισμένα εκεί, από την υστερία που επικρατεί κ.λπ. με την αφή του φωτός στον τάφο του Χριστού!

Athens Voice (official)
1 ώρα πριν
Η Ένωση των Άθεων ρωτά αν θα σταλεί πολεμικό αεροπλάνο στην Ιερουσαλήμ για να φέρει με ειδική πτήση το «Άγιο Φως».

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ξανά με πολεμικό αεροπλάνο το «Άγιο Φως»;
Τι λέει η Ένωση των Άθεων
Αν και φέτος, χρονιά κορυφωμένης οικονομικής κρίσης, θα σταλεί πολεμικό αεροπλάνο στην Ιερουσαλήμ για να φέρει με ειδική πτήση το «Άγιο Φως» κι αν αυτό θα γίνει ξανά δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους στην Αθήνα, ρωτάει τους υπουργούς Οικονομικών, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Παιδείας –Θρησκευμάτων - Αθλητισμού – Πολιτισμού η Ένωση των Άθεων.
Λεπτομερέστερα, η Ένωση:
· Υπενθυμίζει ότι αυτό συνέβη για πρώτη φορά μόλις το 1988 με πρωτοβουλία ιδιώτη, και από το 2002 το ανέλαβε το ελληνικό κράτος
· Τονίζει ότι η οικονομική επιβάρυνση μεγαλώνει επειδή από την Αθήνα το «Άγιο Φως» μεταφέρεται πάλι με ειδικές πτήσεις σε διάφορα μέρη της χώρας
· Σημειώνει ότι αυτό δε συμβαίνει σε κανένα άλλο κράτος στον κόσμο, ούτε καν σε όσα έχουν πλεοψηφία ορθοδόξων πιστών
· Απαιτεί να ενημερωθούν οι φορολογούμενοι για το μέχρι τώρα κόστος της όλης διαδικασίας από το 1988 (πτήσεις στο Ισραήλ, παραμονή ανθρώπων εκεί, υποδοχή του «Αγίου Φωτός» , αγήματα, πτήσεις διανομής κλπ)
· Ζητάει να μη γίνει φέτος και να καταργηθεί γενικά η μεταφορά και διανομή του «Αγίου Φωτός» στην Ελλάδα με έξοδα του κράτους.

ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΑ:
Xristos Konstantinidis
αν ελθει με το πλοιο της γραμης τι θα παθει
Asimina Rodousaki

Υποθέτω πως δεν προλαβαίνει να γίνει η αφή του Φωτός στα Ιεροσόλυμα το απόγευμα και με ΠΛΟΙΟ να βρίσκεται στο μετοχι του Παναγίου Τάφου πάλι το απόγευμα....άρα είναι καθαρά πρακτικό το ζήτημα.....
Xristos Konstantinidis

γιατι αν ελθει με το πλοιο της γραμης θα σβυσει
Δέσποινα Μανδέλη

Αν έρθει με το πλοίο της γραμμής δεν θα μεταβεί στην ώρα της Ανάστασης εδώ...το σκέφτηκες; 
Panagiotis Michalopoulos
Παλαιοτέρα, ερχόταν μόνο με το πλοίο της γραμμής. Η εφεύρεση αυτή με το αεροπλάνο με τους τσολιάδες κλπ, είναι πολύ σύγχρονη, και επινόηση ενός ταξιδιωτικού γραφείου της Αθήνας.
Asimina Rodousaki
Άρα το πρόβλημα μας επικεντρώνεται στο πώς θα μεταφερθεί άμεσα το Άγιο Φως, που μόνο ο Ορθόδοξος Πατριάρχης έχει τη Θ.Χάρη να ανάψει-και έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ όλοι οι άλλοι να πάρουν την πρωτοκαθεδρία-...
Vazilious Vazbaz

Να πληρώσει η εκκλησία για αυτή την ειδωλολατρική φιέστα
Anna Rossos

Ειδωλολατρικη;;;
Angelos Panayotakis

Ειδωλολατρικη ναι ... πολύ σωστά
Panagiotis Michalopoulos
 Όχι μόνο ειδωλολατρική είναι η φιέστα, όχι μόνο η μεγαλύτερη απάτη των αιώνων, αλλά και σατανική και δαιμονική επίσης –αν κρίνει κανείς από τα διαδραματισμένα εκεί, από την υστερία που επικρατεί κ.λπ. με την αφή του φωτός στον τάφο του Χριστού!
Και φυσικά, ούτε ελληνική ούτε και ορθόδοξη είναι αφού σε αυτήν την φιέστα του ανάμματος δεν είναι αποκλειστικός πρωταγωνιστής ο Έλληνας ορθόδοξος πατριάρχης, αλλα και άλλοι δυο αιρετικοί μαζί του, που συμπροσεύχονται με αυτόν και «βγάζουν» μαζί το φως: Είναι λοιπόν και ο Κόπτης, και ο Αρμένιος πατριάρχης μαζί με τον δικό μας!

Dimitris Pandis

η ενωση αθεων επισης καλα θα κανει να αρνηθει να λαμβανει δωρο χριστουγεννων...πασχα...οπως επισης αργιες κλπ....
Giannis Katzagiannakis

Να γίνει δώρο πρωτοχρονιάς και δώρο Άνοιξης ώστε να μην ακούμε μαλακίες.
Panagiotis Michalopoulos

Άγιο-φως (236 αναρτήσεις στο ιστολόγιο «χαίρετε») 
ΕΔΩ
Spirus Boxer

'Ενωση Αθέων? Τι ανεκδοτο ειναι αυτο παλι
Theodoros Kondakos

Γιατί ανέκδοτο; Ανέκδοτο είναι να πιστεύεις στο άγιο φως και στις υπόλοιπες ασυναρτησίες της εκκλησίας..και αν τις πιστεύεις, να της πληρώνεις κιόλας. και άλλοι που δεν συμμερίζονται αυτές τις ασυναρτησίες και δε φταίνε να πληρώνουνε.
Vasilis Tillianakis

Ο κάθε χριστιανός θα ήθελε να έρθει με όλες τις τιμές το Άγιο Φως στο κέντρο τις ορθοδοξίας που είναι η Ελλάδα.. για αυτό μερικοί βουλώστε το!
Panagiotis Michalopoulos
«Άγιο φως» (ιστολόγιο) ΕΔΩ:
http://agiofos.blogspot.gr/
Leonidas Voukalis

Bεβαίως να σταλεί αεροσκάφος να τιμήσουμε τον τριαδικό μας θεο να εχουμε την ευλογια ως εθνος αγιον ,βασιλειον ιερατευμα! το αγιον φως να έρθει και να φωτισει τις καρδιές μας απο την πηγην της ζωης τον παναγιον και ζωοδόχον τάφον ! χριστος ανεστη εκ νεκρων ! δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπερου φωτος ! Κάθε Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα επαναλαμβάνεται το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!
Μόνο ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης έχει το προνόμιο και την εξουσία να βγάζει το 'Αγιο Φως. Κατά καιρούς έχουν γίνει απόπειρες και από άλλα δόγματα να βγάλουν το 'Αγιο Φως αλλά αυτό στάθηκε αδύνατον.
https://www.facebook.com/AthensVoice/posts/10152869757512991

Δεν υπάρχουν σχόλια: