Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Με μια γελοιογραφία και ένα ανόητο άρθρο, το athensmagazine.gr σταυρώνει σήμερα τον Χριστό!

ΔΙΑΒΑΖΩ: 
AthensMagazine.gr19 ώρες πριν
"Ο Χριστός είναι μια απάτη" - Η ανάλυση που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

Μια απόψη- ανάλυση σχετικά με την δράση και τα ιστορικά στοιχεία για τον Ιησού Χριστό διαβάσαμε στο www.pare-dose.net και σας την παραθέτουμε αυτούσια. Τα συμπεράσματα δικά σας.
http://www.athensmagazine.gr/portal/reviews/176900
ΣΧΟΛΙΑ:

Nikolaos Korifidis
ΑΠΑΤΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΊΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Και όμως! Ο Ιησούς 12ετής στο ναό να συζητά με τους σοφούς και να τους αποστομώνει, μια σκηνή που περιγράφεται στην καινή διαθήκη, αναφέρεται και σε ένα άλλο βιβλίο, στο εβραϊκό Ταλμουδ. Στο βιβλίο αυτό το εχθρικό προς τον χριστιανισμό, κατηγορείται ο Ιησούς για αυθάδεια απέναντι στους εβραίους σοφούς του ναού. Είναι λοιπόν αυτό, ή δεν είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο για την ύπαρξη του Ιησού και για την προσωπικότητα του;
(4 hours ago)
Nikolaos Korifidis
Το οτι ειναι ο Χριστος ιστορικο προσωπο ειναι !!!! Το οτι εμεινε στη ιστορια ως ατομο που εφερε μια αλλαγη στο κατεστημενο....  εφερε πραγματικα. Ηταν επαναστατης και. πολυ προχωρημενος δεν εβαζε ταμπελες στους ανθρώπους .Τους δεχοταν ολους γιατί κανενας μας δεν ειναι τελειος. Τελος παντων κακο δεν εκανε γιατί να υπαρχει τοση εχθρα.....Πολλοι προσπαθουν να ξεφτυλισουν τον Χριστο. Γιατί ? εγω ποτε δεν θα μιλουσα με μισος η με κοροιδια για αλλες θρησκειες γιατί δεν θα ηθελα να ειμαι ασεβης. Εγω μπορεί να μη πιστεύω στον Βουδα δεν αμφισβητω ομως την υπαρξη του και τελος παντων γι αυτους που τον πιστευουν ειναι κατι ιερο οπως ο Μωαμεθ για τους μουσουλμανους κ.τ.λ.
https://www.facebook.com/athensmagazine.gr/posts/820359908046511

Δεν υπάρχουν σχόλια: