Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

O Νίκος Βλαχόπουλος εκ Παρισίων, και οι ομοφυλόφιλοι του Άνθιμου.

Ο Νίκος Βλαχόπουλος
Τόπος διαμονής: Paris, France
4 ώρες πριν
Ας ψιθυρισει καποιος στην μουρλοκακομοιρα της Θεσσαλονικης, μητροπολιτη Πενθιμο, πως η ρητορικη μισους εναντιον των ομοφυλοφιλων (θανασιμο αμαρτημα το χαρακτηρισε) μπορει να στρεψει καποιον απο τους σαλταρισμενους ακροατες του σε πραξη βιας εναντιον συνανθρωπου του και να θρηνησουμε και αλλα θυματα. Ο διαχωρισμος εκκλησιας κρατους θα γινει εντος της τετραετιας και θα απαλλαγει η χωρα απο σενα και το σιναφι σου, παρολαυτα μεχρι τοτε προσεξε τι ξεστομιζεις, δεν σου φταιει καποιο παιδι να πεσει θυμα του μισανθρωπισμου σου. Ουστ.
Panagiotis Michalopoulos

Μπορεί άραγε ένας Επίσκοπος να εκφραστεί υπέρ της ομοφυλοφιλίας, όταν η ίδια η αγία γραφή την καταδικάζει; Και την πορνεία βέβαια καταδικάζει η Γραφή, αλλά ο ίδιος ο Κύριος έσωσε εκείνη την πόρνη από τον λιθοβολισμό! Η αμαρτία γενικά, είναι καταδικαστέα, αλλα ο αμαρτωλός θέλει τη συμπάθια μας και τη βοήθεια μας, όταν μάλιστα δεν είναι θρασύς αλλά δείχνει και μετάνοια!
Όταν λοιπόν ο Επίσκοπος μιλάει για θανάσιμο αμάρτημα, μιλάει πνευματικά –εκκλησιαστικά, και δεν εννοεί βέβαια ότι ο αμαρτωλός είναι άξιος για θανατική καταδίκη, για εκτέλεση στον τοίχο, ή άξιος να πάει να αυτοκτονήσει σαν τον Ιούδα!
Εννοεί ότι η βαριά αμαρτία προξενεί μεγάλη βλάβη στη ψυχή, βλάβη που μπορεί να είναι ολοκληρωτική στην Κρίση του θεού την τελική, με τον θάνατο τον ψυχικό, με τον πλήρη και αιώνιο χωρισμό από τον θεό… Με κόλαση δηλαδη.
Νίκος Βλαχόπουλος

Παναγιωτη τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ενιαια και αδιαιρετα για ολους. Μου ειναι παντελως αδιαφορη η θρησκευτικη οπτικη γωνια του συγκεκριμενου ανθρωπου, ειμαστε κοσμικο κρατος και ειναι ντροπη να εκτοξευεται δημοσιως τετοιου ειδους ρητορικη. Επαναλαμβανω,υπαρχουν ανθρωποι που δεν στεκουν στα καλα τους και τετοιες τοποθετησεις θα μπορουσαν να τους στρεψουν σε πραξεις βιας.
Panagiotis Michalopoulos

Δεν βγήκε από μόνος του, αλλά απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, και απάντησε σύμφωνα με τη δική του την πίστη. Θα θέλατε μήπως να μην απαντήσει, και να πάει και να σκίσει μπροστά στην κάμερα το ιερό ευαγγέλιο;
Αλλά μια και είναι της μόδας σήμερα τα λόγια για δημοψηφίσματα για τα δικαιώματα του λαου, ας γίνει λοιπον ένα δημοψήφισμα για τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων. Χα!
Νίκος Βλαχόπουλος

Τα ανθρωπινα δικαιωματα καλυπτονται απο την χαρτα του ΟΗΕ και δεν υποκεινται σε καμια περιπτωση στις διαθεσεις της ταδε πλειοψηφιας που θα κληθει να ψηφισει για κατι που δεν την αφορα. Ενα δημοσιο προσωπο, πρεπει να ζυγιζει πολυ καλα τα λογια του, ειδικα οταν αυτα μπορει να ερμηνευτουν με τετοιον τροπο,που να προκαλεσουν ζημια σε καποιον αλλον.
Panagiotis Michalopoulos

Αυτό έκανε! Πρόλαβε να μη γίνει ζημιά σε κάποιον άλλον! Προειδοποίησε τους διοργανωτές της παρέλασης να μη τολμήσουν να περάσουν εν πομπή επιδεικτικά έξω από τον μητροπολιτικό ναό, διότι δεν θα μπορεί να ελέγξει τίποτε από τις αντιδράσεις των πιστών!
Και οι άνθρωποι αυτοί, οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν και σκανδαλίζουν. Κάποιος αφελής, κάποιος νέος βλέποντας τους να προπαγανδίζουν με τον πανηγυρικό αυτό τρόπο το κουσούρι τους, μπορεί να παρασυρθεί και να ενταχτεί και αυτός στην ανωμαλία αυτή.
Και για αυτούς που σκανδαλίζουν, ο Χριστός του Άνθιμου είπε ότι τους συμφέρει καλύτερα να δέσουν μια πέτρα στο λαιμό τους και να πάνε να πέσουν να πνίγουν!
Νίκος Βλαχόπουλος

Οτι ναναι!
https://www.facebook.com/Apollooooooooooooo/posts/10206373164033025


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Eleni Kourtzaki
Μα δεν καταλαβαίνουμε τιποτες πιά γεννήθηκαν ετσει δεν επιλεξαν. Και παλιά διαθήκη!!!! εδώ ζήτησε άνθρωπος
Panagiotis Michalopoulos

Θέλετε να πείτε ότι τα φυσιολογικά φύλα του άνθρωπου είναι τρία: Το αρσενικό, το θηλυκό, και το ουδέτερο. Έτσι;
Mariana Tsantali

Αστο φίλε Παναγιώτη έχουμε τρελαθεί τελείως! !!!!!
Mariana Tsantali

Δεν ξέρουμε τι να πρωτο διαβάσουμε κουφό και τερατώδες! !!!
Panagiotis Michalopoulos

Ξέχασα: Εκτός από τους «μαλακούς» κολασμένους που λέει το ευαγγέλιο, τους παθητικούς ομοφυλόφιλους δηλαδη (κοινώς πούστηδες), υπάρχει και τέταρτο φύλο: είναι οι «αμφί» και οι τραβεστί! (μάθε τέχνη κι άστην, που λένε)
Έχουμε βέβαια και τους (άντρες προς άντρα) κολομπαράδες, ένα είδος που ανθεί στις αντρικές φυλακές, και αναπτύσσεται κυρίως στους χώρους κοινής καθαριότητας, θέτοντας σε κίνδυνο πχ κάποιον που του έπεσε το σαπούνι και σκύβει να το πάρει!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/861224637273550

Δεν υπάρχουν σχόλια: