Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΒΑΖΩ: Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!

Στα διάφορα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και από μαρτυρίες προκύπτει ότι ο Βαγγέλης είχε ΑΝΤΙΘΕΤΗ πορεία από εκεί που βρέθηκε και μάλλον κατεύθυνση προς τη πόλη των Ιωαννίνων.
Πολύ βολική είναι λοιπόν για την εξαφάνιση στοιχείων από το σώμα η σήψη του σώματος για πολλές ημέρες.
Έτσι στο σώμα του Βαγγέλη δεν θα βρεθούν ίχνη από βασανιστήρια και πιθανώς και βαρύτατη, άλλου τύπου κακοποίηση (σ.σ. σεξουαλική;), την οποία ίσως πιθανοί δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν…

http://xairete.blogspot.gr/2015/03/vaggelis-giakoymakis.html

ΔΙΑΒΑΖΩ: 
Επιβεβαιώνονται τα σενάρια; Η λεπτομέρεια στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη που ανατρέπει τα πάντα...!
Μια είδηση που είναι σίγουρο πως θα ανατρέψει πολλά δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη...
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, η μικρή αυτή λεπτομέρεια έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου. Πιο συγκεκριμένα, το δεξί μανίκι της μπλούζας του ήταν κατεβασμένο όταν εντοπίστηκε και έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής.
Σημαντική είναι και η επισήμανση που έγινε πάνω σ’ αυτό, αφού όταν κάποιος βάζει τέλος στη ζωή του δεν είναι δυνατό ούτε ασυναίσθητα να κατεβάσει το μανίκι του. Σημειώνεται, πως το τραύμα που του κόστισε και τη ζωή βρισκόταν στο δεξί του χέρι.
http://www.athensmagazine.gr/portal/eparxia/172230


ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ: Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!
Ellh Dimitriou
Like!
Panagiotis Michalopoulos
Να σου πω και κάτι άλλο αγαπητή Έλλη; Το ότι πραγματικά δεν αυτοκτόνησε, φαίνεται να το πιστεύει και η Εκκλησία της Κρήτης, η οποία τον κήδεψε με τιμές, με την παρουσία ενός μητροπολίτη και 20 παπάδων!  
Έχουμε δηλαδη, μια ανταρσία της Εκκλησίας, που εναντιώνεται έτσι στην επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή, έκθεση με την οποίαν η επιστημοσύνη του αποφαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Διότι διαφορετικά, αν υποθέσουμε δηλαδη ότι η Εκκλησία δεν διαφωνεί μεν με την έκθεση και δέχεται κι αυτή την εκδοχή της αυτοκτονίας, αλλά παράλληλα έκανε κανονικά την θρησκευτική κηδεία στον αυτόχειρα -κάτι που το απαγορεύουν αυστηρά οι ιεροί κανόνες, τότε έχει ήδη αυτοκτονήσει και η ίδια και δίκαια την αποκαλώ «Εκκλησία του Κώλου» αυτήν τη σημερινή ορθόδοξη Εκκλησία.
Συμφωνείτε;

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/860386584024022?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: