Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Καλημέρα, στην υγειά σας, κοπιάστε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Τυχαίες εικόνες


Τυχαίες εικόνες


Ένας σπουδαστής, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αυτοκτόνησε! Αντικανονικά η Εκκλησία της Κρήτης του έκανε λαμπρή θρησκευτική κηδεία (με δεσπότη και 20 παπάδες), παρά το ότι αυτό απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες! Σήμερα δε, μπήκε στο χορό των ακροτήτων και ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, και… αγιοκατέταξε τον Βαγγέλη!


Το σήριαλ συνεχίζεται… Σημερινό επεισόδιο: "Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, στη λίμνη των κύκνων!"


Ο κ. Ιωάννης Καρδάσης, γράφει, για τα… «Αμαρτήματα της Παναγίας»


Και ο θεός Πατέρας από τον οποίο εκπορεύεται το άγιο πνεύμα, τι είναι; Ο θαυματοποιός – ταχυδακτυλουργός που βγάζει περιστέρια από το καπέλο του;


Επετειακός, αχταρμάς: Οι αγωνιστές του 1821, το βυζάντιο, οι παπικοί, και η Παναγία που μυρίζει τον κρίνο!


Και η αίρεση στις αγιογραφίες, καλά κρατεί! Δεν υπάρχει ναός, που να μην έχει μαγαριστεί από τέτοιες βλάσφημες παραστάσεις!


«Η Παναγία, ΔΕΝ σώζει!»: Μια ετικέτα του ιστολογίου «χαίρετε» (10 αναρτήσεις)


Καλημέρα, Χρόνια Πολλά! (θα τα πούμε μετά την εκκλησία) Χαίρετε!


Ώρα πια να σας πούμε καληνύχτα! (με μια σύντομη αναφορά στις τελευταίες πολιτικές – εθνικού τύπου εξελίξεις)


Το προσκυνάμε, και, αυτό! («Ασώματος η κεφαλή… Περάστε κόσμε!»)


Αγαπητή Ρούλα, αυτή είναι μια παπική απεικόνιση του Ευαγγελισμού! Αυτή με τον κρίνο! Αυτή και με το πούλι που πάει παντού σαν τον Πέτρο -τον πελεκάνο της Μυκόνου!


Γιορτάζει αύριο! Και με τα διαμάντια και τα ρουμπίνια -από μια και μόνο εικόνα της (από τις αναρίθμητες που έχει), θα μπορούσε να μας ελευθερώσει, και, από το χρέος!


Σύγχρονη προσευχή: «Άγιε μου Σώστη, σώσε με! Άγιε Φανούριε φανέρωσε μου! Άγιε Προκόπιε, πρόκοψε με! Ρύζι του γάμου, ρίζωσε μας! Μάγια του μαγιού, βοηθήστε μας!»


Σαν δανειακή διαπραγμάτευση ... (δείπνο διάρκειας 5 ωρών είχε χθες ο Τσίπρας με την Μέρκελ!) Σχετικά δε με την κάθαρση…


Ο Άνθιμος προπονείται -με ευχές σε πολλές γλώσσες, για τον εσπερινό της αγάπης του Πάσχα… Και αναφωνεί: As-Salamu Alaikum! (السلام عليكم)


Καλό βράδυ! Χαίρετε!


Εικονογραφίες: 1. Ο Βαγγέλης, ως νέος Χριστός, δορυφορούμενος από τους αγγέλους και το Άγιο Πνεύμα! 2. Η Παναγία με τα δυο παιδιά της: τον Χριστό και τον Βαγγελάκη!


Να τις καταργήσουμε λοιπόν! Και αύριο να κατεβούμε στο Σύνταγμα και να πάμε στο δέντρο εκείνο που αυτοπυροβολήθηκε πριν 3 χρόνια ένας απελπισμένος συμπολίτης μας...


Καλημέρα… Κοπιάστε! Χαίρετε! (καθίστε, και έρχεται αμέσως –γεμάτη, και η καφετιέρα -από την κουζίνα! Έχει ζεστό καφέ, για όλους…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: