Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ίδια μέθοδος αγιοποίησης, όπως και με τον Παΐσιο… Τώρα, και, για αυτόχειρες! Προηγείται η προβολή του πρόσωπου στο Ίντερνετ (φωτο, αγιογραφίες, κλπ), και μετά έρχεται και η δικαίωση του από την Εκκλησία! (Σχετικό: Τσούρμο από παπάδες και ένας δεσπότης στην κηδεία του Βαγγέλη στη Κρήτη.)

ΣΧΟΛΙΑ:
George Georgitsopoulos
Είναι ν αναρωτιέται κάποιος το εάν είναι προτιμότερο ν αυτοκτονήσει, ώστε να μη ζει σε τέτοια κοινωνία ερπετών...
 
Panagiotis Michalopoulos
H αυτοκτονία, έρχεται αν κάποιος καταντάει να σιχαίνεται πια τον εαυτό του περισσότερο και από ότι όλοι οι άλλοι οι εχθροί του, μαζί, σιχαίνονται αυτόν! Δεν πατάει τα σκουλήκια που τον ενοχλούν ζωντανό, αλλά θεωρει πια και τον εαυτό του ένα τέτοιο σκουλήκι, και πάει εθελοντικά στο χώμα με τα αδέλφια του, τα ακόμα πιο πολλά σκουλήκια!
Και αυτοκτονεί δηλαδη, σαν να μην έχει ελπίδα, σαν να μην έχει θεό και πίστη και υπόσταση καμιά!
Και έρχονται μετά οι κωλο-παπάδες, και μαζεύεται μια ολόκληρη κουστωδία από αυτούς (σαν κάμπιες, 10 μπροστά και 10 πίσω από το φέρετρο) και του κάνει τιμητικά μια θρησκευτική κηδεία του αυτόχειρα… Για το θέατρο, για τις κάμερες της τηλεόρασης, για το πανηγύρι με τις μπαλοθιές! Είναι η λεγόμενη «εκκλησία του κωλου» αυτή!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/860007237395290?pnref=story 

 

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Από αιώνες ήταν τέτοια η Εκκλησία.

Πόσες φορές έγλειφε τον Πάπα της Ρώμης, μετά το Σχίσμα; Άπειρες.

Πόσοι Οικ. Πατριάρχες αναγνώρισαν το πρωτείο του Πάπα; Πολλοί.

Πόσοι άγιοι αναγνώρισαν αυτό το πρωτείο; Αρκετοί. Καμιά εικοσαριά!

Πόσοι άγιοι αναγνώρισαν τον Πάπα, ως το θεμέλιο της Εκκλησίας; Όλοι οι παραπάνω.

Και το μεγαλείο: Ένας άγιος, το 1438, είπε μπροστά στον Πάπα: "Γιατί να δαγκώνουμε ο ένας τον άλλον, αφού έχουμε τον ίδιο Χριστό, την ίδια Πίστη και προσκυνούμε την ίδια αγία Τριάδα, άγιε Πατέρα"!!!

Πόσοι άγιοι και Πατριάρχες αναγνώρισαν, ότι η Εκκλησία είναι διασπασμένη; Αρκετοί.

Από μια Εκκλησία υπόδουλη στον Πάπα και τον Παπισμό, που χρησιμοποιεί ακόμη και τώρα τις παπικές συνήθεις, τι να περιμένει κανείς;

ΙΚ