Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σοβαρή αυτή η παράλειψη μας σήμερα! Αν και πιστά μέλη της λεγόμενης ορθόδοξης εκκλησίας, ξεκινήσαμε να πίνουμε καφέ, χωρίς προηγουμένως να έχουμε κάνει μια θερμή προσευχή στη νέα αγία τριάδα: 1. Στο δάχτυλο της (από πίσω) ευλογίας, 2. στο περιστέρι -το ιερό πουλί του θεού, και 3. στις ιερές Παϊσιακές παντόφλες!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Σοφία Μαρινάκη, κοινοποίησε theTOC
1 ώρα πριν
Σοφία Μαρινάκη
εδω γελαμε η κλαιμε για τα χαλια μας ;;;; εεεεε ;;;
Σπύρος Ηλ. Μπούμπουκας

Κατά τα άλλα πνέουν μένεα κατά της ειδωλολατρείας.
https://www.facebook.com/sofia.marinaki.5/posts/804852772932412 
Παπάς έβγαλε σε ιερό προσκύνημα τις παντόφλες του Αγ. Παϊσίου!
ΔΙΑΒΑΖΩ στο the TOC
«Φωτιά» στα social media με την απίστευτη πρωτοβουλία ενός ιερέα στην Κύπρο να θέσει σε ιερό προσκύνημα τις… παντόφλες του Αγίου Γέροντα Παϊσίου.
Και ξαφνικά τα social media πήραν φωτιά! Αφορμή ο γέροντας Παΐσιος και οι... παντόφλες του! Ολα ξεκίνησαν όταν ένας ιερέας στην Κύπρο πήρε την πρωτοβουλία να βγάλει σε λαϊκό προσκύνημα τις… παντόφλες του Αγίου.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι καλοκαιρινές ανδρικές παντόφλες, οι οποίες τοποθετήθηκαν μέσα σε μια ξύλινη θήκη, υπό τη μορφή λειψανοθήκης. Στο πάνω μέρος του ξύλινου κουτιού τοποθετήθηκε μια εικόνα του Γέροντα Παϊσίου, ο οποίος τον Ιανουάριο ανακηρύχθηκε Αγιος της ορθόδοξης εκκλησίας.
ΑΝΑΠΟΔΟΣ
Άντε με το καλό και τα σώβρακα.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/papas-ebgale-se-iero-proskunima-tis-pantofles-tou-ag-paisiou

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Σοβαρή αυτή η παράλειψη μας σήμερα! 
Αν και πιστά μέλη της λεγόμενης ορθόδοξης εκκλησίας, ξεκινήσαμε να πίνουμε καφέ, χωρίς προηγουμένως να έχουμε κάνει μια θερμή προσευχή στη νέα αγία τριάδα:
1. Στο δάχτυλο της (από πίσω) ευλογίας, 
2. στο περιστέρι -το ιερό πουλί του θεού, και...
3. στις ιερές Παϊσιακές παντόφλες!

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Εσείς πήγατε στην Κόνιτσα, στο πατρικό σπίτι του γ. Παΐσιου… Για να προσκυνήσετε ένα δικό του ζευγάρι κάλτσες που βρίσκονται στο μέσον του δωματίου, πίσω από ένα κλειδωμένο τζάμι… Για να προσκυνήσετε και τη φανέλα του (από τότε που ήταν στρατιώτης) που κρέμεται στον τοίχο του σπιτιού αυτού;

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Έτσι ευλογούσε ο Χριστός, με το "δάκτυλο" και σε ποιό κείμενο αγιογραφικό ή αγιοπατερικό αναφέρεται ή έτσι θα θέλαμε να ευλογούσε;

ΙΚ