Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή η εικόνα στη Μάντρα Αττικής, δεν είναι απλά μια μαλακισμένη εικόνα της Παναγίας -όπως φαίνεται, ή μια λατέρνα όπως έχει ντυθεί για το καρναβάλι, ή ένας πραγματικός Rastafari -γεμάτος παράσημα… Είναι μεν μια μίνι εικόνα, αλλά συνάμα και μεγάλη σε θαύματα! Χα! (σημειωτέον ότι για το παπαδαριό, μια εικόνα της Παναγίας χωρίς τάματα και διαμαντένια περιδέραια επάνω της, δεν θεωρείται ότι είναι σοβαρή εικόνα μιας σεμνά ντυμένης αλλά μιας γυμνής –τύπου Playboy, μιας δηλαδή τελείως ξεβράκωτης Παναγιάς!)

Nikos Sofianopoulos
7 ώρες πριν
Ολα αυτα εν ετη 2015!!! Βλεπετε τι ωραια που στηνεται το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!!Ακουμπανε στην ανθρωπινη αδυναμια και πονο!!! ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ!!!!!!

Μαλακίας το Ανάγνωσμα:
Σύγχρονο θαύμα της Παναγίας Γοργοεπηκόου Μάνδρας Αττικής.

 
Μια κυρία στα Μέγαρα, μετά το θάνατο του ανδρός της, την ειδοποίησε η Εφορία Μεγάρων να πάει προς τακτοποίηση του μεγάλου χρέους που άφησε ο άνδρας της από επιχειρήσεις που είχε. 
Πήγε στην εφορία να μάθει το ποσό και πώς να το τακτοποιήσει.
Ο Έφορος της είπε ότι δεν μπορούσε εκείνη την ημέρα, γιατί είχε κόσμο και ότι πρέπει με προσοχή να δει τον φάκελλο, οπότε να του τηλεφωνήσει σε δυο-τρεις ημέρες.
Πριν έλθει η δύσκολη αυτή ώρα, πήγε με την αδελφή της στη Μονή Γοργοεπηκόου και εκ βαθέων προσευχήθηκαν στην Παναγία «να τακτοποιήσει το θέμα, όπως αυτή ήξερε και μπορούσε, διότι χρήματα δεν υπήρχαν».

Πράγματι, σε τρεις μέρες που πήρε τον Έφορο να της πει το ποσό, άκουσε κάτι που δεν πίστευε στ” αυτιά της. «Κυρία, το χρέος σας τακτοποιήθηκε, ήρθε χθες μια κυρία και ξόφλησε όλο το χρέος, ο φάκελλος έκλεισε». Η κυρία τον ρωτούσε πώς και τι, διότι δεν είχε πάει να πληρώσει. «Δεν ξέρω, της είπε, ποια ήταν η κυρία. Το θέμα είναι ότι ο φάκελλος έκλεισε, διότι πληρώθηκε το χρέος».
Συνέβη μετά το 1995. Τα στοιχεία της γυναίκας τα έχει η ιερά Μονή.
Πηγή: Ευρίσκεται στη σ.82 στο βιβλίο της Μονής: Η Παναγία, Κυρία Γοργοεπήκοος – Μάνδρα Αττικής
http://www.makeleio.gr/?p=268744


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Συμπέρασμα: Αν η Παναγία δεν είναι λατέρνα, δεν έχει καμιά αξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: