Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τέτοια τύχη πια! Και δεύτερη πρεσβυτέρα φίλη μου στο facebook!

ΣΧΟΛΙΑ:
19 ώρες πριν


Pres Nota Katras
Γειά σου Παναγιώτη! Διάβασα λίγο το ιστολόγιο σου για το που άρχισες σχολείο κλπ και τα πρώτα σου βιβλία και ηταν εντυπωσιακό. 
ΕΓΡΑΨΕΣ οτι ΗΣΟΥΝ εκπαιδευτικός. Τι δίδασκες;
Panagiotis Michalopoulos
Δίδασκα θεωρία και πρακτική εφαρμογή τεχνολογικών μαθημάτων, και δεξιοτεχνίες με πραγματικές κατασκευές, στα εργαστήρια των σχολών της δημόσιας μέσης επαγγελματικής εκπαίδευσης (εφαρμοστήριο και συγκολλήσεις) σαν αναπληρωτής καθηγητής στο Ζάνειο-Πειραιά και στη Σιβιτανίδειο - Καλλιθέα, για μια πενταετία μόνο, σε ένα μεσοδιάστημα δηλαδη της καριέρας μου, της πραγματικά μεγάλης καριέρας μου στις μελέτες και στον μηχανολογικό σχεδιασμό μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπου ένα από τα τελευταία έργα μου ήταν στην εξ αρχής κατασκευή του νέου αεροδρομίου μας, εδώ στα Σπάτα. 
Pres Nota Katras
Μπράβο εξαιρετικά. Και σχεδιαζες στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. ΝΟΜΙΖΩ αυτο το λένε drafting εδω στην Αμερική να σχεδιάζεις μεσω υπολογιστη! Και ο τρόπος του που γράφεις ειναι χαρισματικός!! 
Panagiotis Michalopoulos
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ίσως αυτό που λέτε να οφείλεται στο ότι είμαι από παιδάκι στην εκκλησία, σαν μαθητής κατηχητικού σχολίου, σαν νέος μετά σε χριστιανικές κινήσεις και κατασκηνώσεις, σαν κατηχητής μετά για πολλά χρόνια, πτυχιούχος της Αποστολικής Διακονίας, σαν Χειροθετημένος Αναγνώστης, και σαν συνεργάτης για ένα χρονικό διάστημα του επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη, στο ιεραποστολικό του έργο. 
Pres Nota Katras
ΜΑ φαινεται ολη αυτη η καλλιέργεια του χαρακτήρος σας που σύμφωνα με τα δικά μου στανταρντς ειναι άριστη. Περάσατε απο Πολλα ευλογημενα στάδια ΚΣΙ σας διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα σας. 
Pres Nota Katras
Εγω κατάγομαι απο την ΣΠΑΡΤΗ και ήρθα στην ΑΜΕΡΙΚΗ οταν ήμουν 18 μετα που τελειωσα το γυμνάσιο! 
Panagiotis Michalopoulos
Έχω μια συνεργάτιδα στο μπλογκ, μια φίλη με παρόμοια με εσάς περίπτωση, τη Σταυρούλα, που είναι εκπαιδευτικός στη Βιρτζίνια, κοντά σε εσάς… 
Pres Nota Katras
Χαίρομαι που εχετε την Σταυρούλα. Δεν την γνωρίζω. Εγω ήρθα τότε που ηταν η χρυση εποχή της Ελλαδος απο απόψεως κουλτούρας και μου στοίχισε τρόπω τινά.
Panagiotis Michalopoulos
stavroula (αναφέρεται σε 1.276 αναρτήσεις στο μπλογκ «χαίρετε») ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/stavroula
 

Pres Nota Katras
Πολυ ενδιαφέρουσα συζήτηση Παναγιωτη.
Pres Nota Katras
https://www.facebook.com/presnota.katras
•  Σπούδασε στο Hellenic College and Holy Cross Greek Orthodox School of Theology
Στο παρελθόν: Duquesne University και Krokees Laconias
•  Τόπος διαμονής: Pittsburgh, Pennsylvania
Τόπος καταγωγής: Sparta, Greece

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ:
Όπως καταλάβατε σεβαστή πρεσβύτερα, προτιμώ τον δημόσιο διάλογο. Τώρα λοιπόν που ξέρετε το ιστολόγιο μου, μπορείτε να έρχεστε εκεί και να σχολιάζετε. Έχετε όλο το ελεύθερο (όπως και η Σταυρούλα με την οποία έχουμε διαφωνήσει πάρα πολλές φορές στα 10 αυτά χρόνια) να αντιμετωπίσετε ό,τι αρνητικό κατά τη γνώμη σας γράφω εκεί. Είστε θεολόγος καταρτισμένη, είστε πρεσβύτερα, ζείτε σε μια μεγάλη δημοκρατική χώρα, είστε ένα τόσο έντιμο και σοβαρό πρόσωπο… Θα ήταν λοιπόν τιμή μου να τα λέμε εκεί. Και με προσωπική σας ευθύνη πάντα η είσοδος σας στο ιστολόγιο μου! Σας προειδοποιώ: Το 99% των σχολίων που γράφω είναι αρνητικά για την τρέχουσα εκκλησιαστική κατάσταση! Τα σέβη μου!
Αντίο λοιπόν για πάντα, από εδώ από το facebook! ΚΑΙ… καλή αντάμωση εκεί, στο μπλογκ «χαίρετε»! Χαίρετε!