Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Διάλογος για τον γ. Παΐσιο, στο facebook, στη σελίδα του Freepen.gr

2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ο εκλεκτός σχολιαστής μας, είπε...
Απορίας άξιον αν, όταν οι Γερμανοί θα πουν, στις διαπραγματεύσεις στους νεοεκλεγέντες: "το Κράτος έχει συνέχεια", "οφείλετε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις που υπέγραψαν οι προηγούμενοι κυβερνήτες της Ελλάδας", "δεν είναι σωστό να δανείζεσαι και να μην πληρώνεις το κεφάλαιο και τους τόκους" κ.λπ. κ.λπ., οι διαπραγματευόμενοι πολιτικοί μας θα τους απαντήσουν: "πολύ ωραία, εφαρμόστε τα πρώτοι εσείς! εξοφλείστε όσα χρωστάτε στην Ελλάδα από το Κατοχικό Δάνειο, από τις Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις", και να εξαλειφτεί το τμήμα του "χρέους" που είναι εικονικό, επαχθές, απεχθές, καταχρηστικό, ανύπαρκτο, λόγω του ότι συνήφθη μέσω εκβιασμών, δωροδοκιών, υπερτιμολογήσεων, υποθέσεις που πριν από μερικά χρόνια απασχόλησαν την κοινή γνώμη της Ελλάδας.
P. MICHALOPOULOS είπε...
Καλά τα λέτε, και σίγουρα οι δικοί μας έτσι θα τους εξηγηθούν…
Αλλά σε ποιους «ανθρώπους» θα μιλήσουν για να τους καταλάβουν;
Στους εκβιαστές, στους τοκογλύφους, στους συνεργάτες των προδοτών που μας κυβέρνησαν προηγουμένως;
Αυτοί, οι Ούννοι, δεν καταλαβαίνουν από καθαρή πατριωτική ελληνική φωνή και σίγουρα θα προκαλέσουν αδιέξοδα στον Τσίπρα και στον Βαρουφάκη, και θα τραβήξουν για μια ακόμα φορά το χαλί κάτω από τα πόδια της Ελλάδας που πάει κάπως να σηκωθεί. Αυτοί, οι φονιάδες των μικρών λαών, αυτοί, που τώρα πια δεν είναι μόνο οι αμερικανοί.
«Κλίνουμε αμέσως τις στρόφιγγες χρηματοδότησης», μας λένε τώρα, «και σε δυο εβδομάδες δεν θα έχετε καθόλου χρήματα, αφού θέλετε ελάφρυνση του χρέους»!
«Και κινδυνεύετε να βγείτε και από το ΝΑΤΟ», μας λένε τώρα, «αφού υποστηρίζετε τη Ρωσία στο ουκρανικό ζήτημα»!
Οπότε, τι κουβέντα να κάνει κανείς, με αυτούς τους τρομοκράτες;
Εμείς θα υποβάλουμε ειλικρινείς απόψεις με σοβαρά σχέδια για λύση του προβλήματος αυτού του οικονομικού, και αυτοί κεκλισμένων των θυρών αλλά και ανοιχτά, θα μας απειλούν ακόμα και με πόλεμο, και όχι μόνο οικονομικό, τη στιγμή που ο μεμέτης καραδοκεί, περιμένει από αυτούς το πράσινο φως, και ακονίζει συνέχεια το χατζάρι του από απέναντι!
Μεταξύ δε αστείου και σοβαρού, θα σας πω κι αυτό:
Μήπως υπήρχε καμιά προφητεία κανονικού αγίου και όχι κομπογιαννίτη - γιαλατζή σαν τον γ. Παΐσιο, που έλεγε ότι αν αγιοποιήσουμε αυτόν τον κωλόγερο (αυτόν της Τρίτης 13 Ιανουαρίου) θα πέσει μετά φωτιά να μας κάψει; Ε;
http://xairete.blogspot.gr/2015/02/13.html

Peter Argiro Lysandros

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι μόνο που λες τέτοιες κουβέντες για έναν μοναχό που έχει πεθάνει και έχει βγει σε πολλά αληθινός.
ο καθένας να κρατήσει τα πιστεύω του για τον εαυτό του χωρίς να ενοχλεί τους άλλους.
σεβαστό για τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου μη πιάνεται λοιπόν στο στόμα σας τον άγιο παισιο και ούτε κανέναν άλλο.
ο καθένας τα πιστεύω του.
ευχαριστώ πολύ. ..!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Το ότι ήταν μοναχός και πέθανε, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι από την επόμενη κιόλας μέρα έπρεπε -καλά και ντε, να ανακηρυχτεί άγιος.
Διότι αυτό πράγματι έγινε, αφού από την επόμενη κιόλας μέρα του θανάτου του, κινήθηκε η μεγαλύτερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ, κινήθηκε η πιο μαύρη μαφία, το πιο αισχρό εκκλησιαστικό παρακράτος για να επιτύχει αυτήν την αγιοποίηση του.
Μια χριστιανο-φασιστική μηχανή, που τελικά το κατάφερε να γίνει αυτό, την Τρίτη και 13 του προηγουμένου μήνα, να γίνει δηλαδή και η επίσημη ανακήρυξη της αγιο-κατάταξης του φρεσκο-πεθαμένου αυτού τσαρλατάνου και ψευδοπροφήτη, του χουντο-σκατο-κωλογερο-καλόγερου Παΐσιου.

https://www.facebook.com/253983294639675/photos/a.428854883819181.89597.253983294639675/796859933685339/?type=1&permPage=1

10 ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ:

Petros Spuriounis
ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΑ
Panagiotis Michalopoulos
 Είστε σοβαρός «άνθρωπος», κ. Petros Spuriounis? Αλλά τι ρωτάω; Αυτό φαίνεται και από τη φωτο του προφίλ σας! Χα! 
La Bros
Εσύ είσαι "σοβαρός" που μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο ( Πα'ι'σιο) -ανεξάρτητα αν πιστεύεις η όχι- που χει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια? Αυτό δεν λέγεται προσβολή μνήμης νεκρού?
Panagiotis Michalopoulos
ΣΧΕΤΙΚΟ: Περί Παϊσίου ο λόγος...
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
La Bros
Είσαι τραγικός!! Απόκτησε ζωή αν και μου είναι δύσκολο, να το πιστέψω με τόσο μίσος που κρύβεις μέσα σου. Κλασσικές αριστερές άθεες και κυρίως αρλούμπες! Ξεσπαθώσατε όλοι τώρα με τον τσιπρα και δείχνετε το ποιον σας! Και στην τελική, ποιος σου ζήτησε να πιστέψεις στο χριστιανισμό? Αυτούς τους καθηγητές διόρισε τον "άγιο" πασοκ, να μάθουν εμάς και τα παιδιά μας γράμματα.
Panagiotis Michalopoulos
Με κεντρικό θέμα την Αγιοκατάταξη του Κωλόγερου Παΐσιου…
33 Αναρτήσεις, ΕΔΩ
Kerabit Australia
Ακόμη και αν είναι (που φυσικά δεν είναι) αυτός που περιγράφεις με τόσο στολισμό.. Καλύτερα να ξανασκεφτείς την δική σου πορεία ζωής.. Είναι το λιγότερο που θα μπορέσεις να κάνεις από το να εξυβρίζεις.
Panagiotis Michalopoulos
Σχετικό: γ.Παΐσιος (625 αναρτήσεις) ΕΔΩ
Panagiotis Liapis
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ποτέ...
γιαλαντζί αριστερούς μπορούμε να βρούμε μπόλικους....
άλλωστε ονοματίστηκαν από τους παλαιότερους Αριστερούς....
Panagiotis Michalopoulos
 Όχι μόνο λίγο σεβασμό αγαπητέ Παναγιώτη, αλλά και πολύ, και μέγιστο σεβασμό είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε, αλλά μόνο εκεί που αξίζει. Και βέβαια λίγο πολύ, σεβόμαστε κάθε άνθρωπο σαν εικόνα του θεού που είναι ο καθένας. 
Τις ιδέες όμως και τις συμπεριφορές του καθενός, σίγουρα κανείς δεν τις σέβεται αν πράγματι δεν το αξίζουν. Έτσι και με τον γ. Παΐσιο, αυτό το κατασκεύασμα των χριστιανο-φασιστών με τα ανόητα δημοσιεύματα για διδαχές, θαύματα και προφητείες που σε αυτόν αποδίδουν την πατρότητα, κλπ. όλοι αυτοί οι άθλιοι προβοκάτορες στον εκκλησιαστικό χώρο. Επομένως, αν σεβαστούμε όλα αυτά, τότε ασεβούμε προς το Ευαγγέλιο, προς την Αλήθεια, προς τον Κύριο, προς τον αγνό χριστιανισμό, με τα οποία όλα σχεδόν τα σχετικά με τον γ. Παΐσιο έρχονται σε πλήρη αντίθεση.
https://www.facebook.com/events/518702748270489/permalink/518731818267582/ 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μήπως υπήρχε καμιά προφητεία κανονικού αγίου και όχι κομπογιαννίτη - γιαλατζή σαν τον γ. Παΐσιο, που έλεγε ότι αν αγιοποιήσουμε αυτόν τον κωλόγερο (αυτόν της Τρίτης 13 Ιανουαρίου) θα πέσει μετά φωτιά να μας κάψει; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: