Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γιουνκέρ: Θα αλλάζουμε τους κανόνες, κάθε φορά που γίνονται εκλογές; - Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΖΩ:
HOT DOC 
2 ώρες πριν
Γιουνκέρ: Θα αλλάζουμε τους κανόνες, κάθε φορά που γίνονται εκλογές; - Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑ:
Βάγγος Με ολίγη
τσουζει γιουνκερ?
Daimonios Yperdaimonios

ελα ντε...τι τις θελουμε τις εκλογες...να τις κοψουμε σαν προϋποθεση για μια ενωμενη ευρωπη
Marios Koronidis

Ναι ρε θα τους αλλάζεται, δείξτε λίγο σεβασμό 7000 αυτοκτονίες, δεν σου λέει τίποτε...........
Θωμαΐς Κυριάκος

το μόνο που του λέει κάτι είναι το πλούσιο υπέδαφος της Ελλάδας και πώς θα το ξεζουμίσει αυτός και οι συν αυτώ!
An Stef

ειχε καλομαθει τοσα χρονια...ουστ κοπροσκυλα
θεοδωρος Μπαιρακταρης

Εκεί το πάνε , όταν γερμανοί τεχνοκράτες επιβάλλουν τον τρόπο που νομίζουν ότι είναι καλύτερος για τον δικό μας λαό , κυβερνούσαν . Για να δούμε τώρα θα συνεχίσει ο Σύριζα να είναι με τον λαό , μέχρι τώρα είμαστε μαζί του .
Δημήτριος Τζώνης

Άντε γαμήσου και εσύ και η οικονομική δικτατορία της Ευρώπης σου μπινέ. Αν δεν μας θέλετε ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
Ilias Antonis

Εσύ και το κωλο κρατίδιο σου τους αλλάξατε πρώτοι βρε μαλακα. Μούγκα για το μαύρο χρήμα που μάζευες εκεί για να γλυτώνουν τα Λαμογια.
Christos Dafalias

Να καταργησουμε τις εκλογες μεγαλε
Θωμάς Μακρής

κατα τα αλλα φιλος της Ελλαδας γιουγκερ
Nikos Lour

Οχι θα κατσουμε να μας γαμησετε επειδη μας βαλατε 2 μουλους κυβερνηση κι υπεγραψαν ο,τι γουσταρατε εσεις μπασταρδακο
Βασίλης Αντωνιάδης

οι κανόνες και τα προγράμματα είναι για να αλλάζουν, κεφάλα ε κεφάλα
Assimakopoulos Ioannis

ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ... ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...
Vangelis Konstantinou

ΝΑΙ ρε μουνόπανο. Εσείς οι φασίστες Γερμανοί και τα κολλητήρια σας, φασίστες και αυτοί δεν θέλετε να σέβεστε τους λαούς και τα δικαιώματά τους !!!!
Kathrin Manara

Τι σημαίνει αυτό Κύριε Γιούνγκερ; Αν κάτι είναι σαθρά δομημένο, αντί να κοιτάξουμε να το διορθώσουμε θα το διαιωνίζουμε γιατί έτσι βολεύει τους ολίγους και εκλεκτούς σας; Ήμαρτον Κύριε!!
George Ligoyrhs

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!! Τα πετρέλαια βλέπετε, αλλά θα πάρετε τα p@@ia μας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΣ

Έξω από την Ευρωζώνη εδώ και τώρα !!! Για να μην πώ έξω και από το φασισταριό της Ευρωπαϊκής Ένωσης... Άϊ σιχτήρ πιά...
Dimitrios Pezatikos

ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣΡΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, Ε...?
Chris Chris

Πωπω τα σκέφτηκε πολύ ο άνθρωπος για να τα πει ή του τα έδωσαν γραμμένα...ΕΛΕΟΣ
Eirhnh Agoyrida

αυτο λεμε και εμεις για το κατοχικο δανειο
Γιώργος Μυλωνάς

Οι κανόνες σας...έχουν ιδεολογική προέλευση κε ΓΙούνκερ.....και για αυτό θα αλλάξουν.....η πολιτική χρησιμοποιεί τους τεχνοκράτες για να βγάζει ισορροπημένα προγράμματα....οι τεχνοκράτες να κάνουν πολιτική δεν μπορούν. Αυτό ξέχασε η Ευρώπη του ΕΛΚ....για αυτό σύντομα το ΕΛΚ....θα πάει στη θέση που του αρμόζει.
Aris Bellos

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΙ... ΑΝ ΟΧΙ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ... ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΠΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...
Sofia Karakitsiou

Ναι Γιουνκερ. Αυτόν το ρόλο έχουν οι εκλογές, να αξιολογούν τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Μην μας το παίζεις εξυπνακιας.
Κωστας Οικονομου

ΑΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ
Takis Benos

Εντελώς αστοχη,για να μην πω κατι βαρύτερο,τοποθετηση.Και βεβαια θα αλλάζεις τους κανόνες, αν αυτοί εχουν καταστροφικά αποτελέσματα.Αν οι κανόνες θεσπίστηκαν για να λύνουν προβλήματα και εχεις ακράνδαντα στοιχεία οτι μόνο αυτό δεν κανουν,τοτε ναι θα αλλάξεις τους κανόνες.Ποσο μαλάκας μπορει να ειναι καποιος για να μην καταλαβαίνει τα αυτονόητα.Αλλωστε αυτο δεν σημαίνει δημοκρατία;Να ακους τι λένε οι λαοί,η οχι!!!!
κωστας κουκου

θα αλλαζετε τους κανονες καθε φορα που αποτυγχανετε...ΤΕΛΟΣ...
Vaso Vaso

Για μια ανθρωπιστικη Ευρωπη ΝΑΙ θα αλλαξουν τους κανονες
Janis Delgas

Αυτή ειναι η δημοκρατική σου δουλειά κύριε.... Όταν επιλέγει ο λαός να τους αλλάζεις ..
Maria Georgile

Ο αρχιμαφιοζος μιλησε!!!! Τα κρατη δεν ειναι αποικιες και εχουν πολιτες που ψηφιζουν δεν αποφασιζουν αυτοι που εχουν τα λεφτα
Dimitris Zidianakis

Εάν οι λαοί δεν ειναι κυριαρχοι τοτε δεν υπαρχει Ερωπη. Εκτος και απλα φτιαχνουμε ενωσεις τραπεζων και λοιπων οργανισμων προς εξυπηρετηση της αναπτυξης των λαων (με ψιχουλα) και των ολιγων (με βουνα χρηματων, εξσουσιας)
Athanasia Athanasopoulou

σε καταλαβαίνω! σε συμπονώ! δύσκολη η δουλειά σου! Μπορείς να την αλλάξεις όμως..
Αντώνης Καμπούρης

Παλιοαδερφη, οι κανόνες θα αλλάζουν μέχρι να είναι μόνο προς το συμφέρον των λαων και όχι των αρπακτικών όπως του λόγου σου,κατάλαβες;;; Που μιλάς εσύ που έκανες την χώρα σου πλυντήριο μαύρου χρήματος παλιοξεφτιλα......
Thomas Papadimitrioy

ναι ρε μαλακα θα τους αλλαζουμε τους κανονες οταν θελουν οι πολλοι!!!!γι αυτο εχουμε δημοκρατια και στην δημοκρατια κυβερνα η πλειοψηφια!!!!Λαμογιο
https://www.facebook.com/HOTDOCMAG/posts/806231946133267


ΔΙΑΒΑΖΩ:
Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν στη γαλλική τηλεόραση, με το βλέμμα στην εξελισσόμενη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές της. Ο κ. Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ υποστήριξε ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε κανόνες και συνθήκες, ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε χώρα της ευρωζώνης.
«Αν σήμερα κάναμε ό,τι ζητάει η ελληνική κυβέρνηση, με κάθε λεπτομέρεια εννοώ, και αν αύριο οι Φινλανδοί που ψηφίζουν σε λίγο καιρό και οι Ισπανοί που ψηφίζουν το φθινόπωρο... πρέπει να αλλάζουμε πολιτική, κάθε φορά που γίνονται εκλογές; Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι Συνθήκες δεν είναι πια Συνθήκες και ότι οι κανόνες δεν είναι πια κανόνες, επειδή έγιναν εκλογές;» είπε χαρακτηριστικά.
«Συνεπώς, αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε κανόνες ή Συνθήκες κάθε φορά που γίνονται εκλογές. Αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολίασε τις δηλώσεις:
«Ο πρόεδρος της Κομισιόν, υπεραμύνθηκε της θέσης ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε κανόνες ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε χώρα της Ευρωζώνης.
Φαίνεται ότι η εκπεφρασμένη δημοκρατικά μέσω εκλογών θέληση των λαών ενοχλεί την ηγεσία της Ε.Ε.
Οι εταίροι μας οφείλουν να σεβαστούν τη βούληση του Ελληνικού λαού και να αποδεχθούν ότι οι κανόνες πρέπει να αλλάξουν.
Η κυβέρνηση, με σημαία την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός, θα δώσει και αύριο τη μάχη στο Eurogroup, με σύμμαχο τους πολίτες που θα δείξουν σήμερα, ακόμη μια φορά, στις πλατείες της χώρας και της Ευρώπης, την υποστήριξή τους στον αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης να τερματίσει την πολιτική της λιτότητας».
http://www.koutipandoras.gr/article/133472/gioynker-tha-allazoyme-toys-kanones-kathe-fora-poy-ginontai-ekloges-ti-apantoyn-oi

ΣΧΟΛΙΑ:
Ευη
Ε πες το πιο ξεκάθαρα: "Σας δίνουμε την ψευδαίσθηση ότι συμμετέχετε στις αποφάσεις και στην χάραξη της πολιτικής μέσω των εκλογών αλλά μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς. Ένα πανηγυράκι είναι οι εκλογές που σας κατευνάζει και εμείς συνεχίζουμε με τους δικούς μας στόχους" Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά θα σας δυσκολέψουμε λίγο. Το πήραμε στα σοβαρά και λέμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση που εκλέξαμε ώστε να παλέψει γι όσα την εξουσιοδοτήσαμε.
Ariadne
Κοινώς, αν αποδεχτούμε τα αιτήματα της Ελλάδας μετά θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες χώρες που καπελώσαμε και θα χάσουμε τη μπάλα. Περαστικά αγορίνα! 
ΕΛΕΝΗ 
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
Κυρ Γιούνκερ, το status quo που βασίζεται στην παραδοχή πως "δίκαιο είναι μόνο το δίκαιο του δανειστή" πέθανε στην Ελλάδα στις 25 του προηγούμενου.
medoussa
μία ώρα πριν σε ολα τα ευρωπαικα ποστα εχει βαλει η γερμανια διεφθαρμενους.. απο την ιδια.. ανθρωπους κ τους εχει στο χερι... πρωτη φορα εχουν να κανουν με αφθαρτους γι αυτο κ λυσσανε... δεν κανουμε πισω.... 
http://www.koutipandoras.gr/article/133472/gioynker-tha-allazoyme-toys-kanones-kathe-fora-poy-ginontai-ekloges-ti-apantoyn-oi

Δεν υπάρχουν σχόλια: