Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Όλα σκατά: Κώλοι, στα τέσσερα, στον τάφο του σκατο-κωλόγερου Παΐσιου (φωτο), μετά την αγιοποίηση του από τον οικονομικό πατριάρχη Ιστανμπούλ και τούρκο αξιωματικό κ.κ. Βαρθολομαίο!

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Σκύψε ευλογημένη! (εντάξει! Το πιπίνι με το άσπρο φόρεμα, να γονατίσει κιόλας… στα τέσσερα! Όχι όμως και η κυρία με τα άσπρα μαλλιά, από πίσω! Θα ήταν τουλάχιστον… αντιτουριστικό το θέαμα!)

ΣΧΟΛΙΑ:
Constantinos Pispas
Βρε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σε ποιον αιωνα ειμαστε και προσκυνανε οπως οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ελεος 
Ποτε θα ξυπνηση ο Λαος !!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos
Και προσκυνάνε τον τάφο, και παίρνουν και χώμα από εκεί! Το διαλύουν μετά σε νερό, και το πίνουν σαν αγίασμα! Άραγε, ποια ανωμαλία να είναι χειρότερη από αυτήν; Η κοπρολαγνία, η νεκροφιλία, κάτι άλλο; 
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/831672083562139
Όλα σκατά: 
Κώλοι, στα τέσσερα, στον τάφο του σκατο-κωλόγερου Παΐσιου (φωτο), μετά την αγιοποίηση του από τον οικονομικό πατριάρχη Ιστανμπούλ και τούρκο αξιωματικό κ.κ. Βαρθολομαίο!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Constantinos Pispas
Σε λιγο καιρο θα πουλανε καο χωμα για φυλαχτο 
ΗΜΑΡΤΟΝ 
λαε ξυπνα σε εκμεταλευονται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos
Σε ένα ορθόδοξο μοναστήρι στη Σαλαμίνα που είχα επισκεφτεί πριν από δυο μήνες περίπου, στον άγιο Νικόλαο Λεμονίων λίγο πιο πάνω από τα Κανάκια, εκεί στο προαύλιο του ναού μια εξαιρετικά υπέρβαρη μονάχη καθισμένη μπροστά σε ένα τραπεζάκι, πουλούσε διάφορα αγιωτικά μπιχλιμπίδια όπως κομποσκοίνια κλπ.
Πλησίασα, και με περιέργεια τη ρώτησα τι περιέχουν τα φυλακτά που πουλούσε, κάτι σαν μαξιλαράκια σε μέγεθος δαχτυλήθρας. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση να απαντήσει, και εγώ την ρώτησα ξανά…
«Ε, τι θέλεις να έχουμε μέσα χριστιανέ μου», μου είπε κάποια στιγμή, «περιέχουν ευχές κατά της βασκανίας! Παίρνεις ένα τέτοιο φυλακτό, το φοράς, και δεν χρειάζεται να φοράς και χάντρα με μάτι που δεν είναι κάτι το χριστιανικό.»!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/831672083562139 

Δεν υπάρχουν σχόλια: