Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα… (και τα λίγα ψάρια που πιάσαμε πρόσφατα, ήταν…)

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση (πριν από λίγο) για τους δυο νεκρούς πιλότους, για την ορκωμοσία, για τον κ. Τσίπρα, για τον αγιασμό των βοθρολυμάτων στον Πειραιά, κλπ, κλπ!


Ολοταχώς προς την επίσημη αγιοποίηση του, το εκκλησιαστικό, διορατικό κλπ, ιστολόγιο «χαίρετε»! Είχε έγκαιρα και έγκυρα προφητεύσει (Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014): «Πάμε σύντομα για νέα κυβέρνηση… Για ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού! 1. Πρώτη φωτο, το δίδυμο που αποχωρεί. 2. Δεύτερη φωτο, το δίδυμο που έρχεται.»


Angela Dorothea Merkel


Κραυγή απόγνωσης από την καλή μου γειτόνισσα, την κ. Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ, η δεξιά της Νου-Δου, αν και γυναίκα, ξυριζόμουν κάθε μέρα… Ενώ αυτοί -οι αριστεροί άντρες, αυτοί της νέας κυβέρνησης, πήγαν αξύριστοι ακόμα και για να ορκιστούν…


Παπάδες στο "χαίρετε" (1.018 αναρτήσεις)


Καλημέρα σας φίλοι του «χαίρετε»! Να πούμε επίσης μια καλημέρα και στη νέα μας κυβέρνηση… Και στον Πρωθυπουργό μας κυρίως, που δεν έκανε τη χριστιανική ασέβεια να ορκιστεί στο ευαγγέλιο το οποίο βέβαια απαγορεύει τον όρκο! Μπράβο φίλε κ. Τσίπρα! (σ.σ. ακολουθούν τρεις τυχαίες εικόνες)


Έφυγε σαν κλέφτης από το Μαξίμου ο Σαμαράς! Δεν παρέδωσε στον νέο Πρωθυπουργό! (φωτο: τα πήρε όλα κι έφυγε!)


Καλημέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: