Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Διάλογος σχετικός με τον σκατο-κωλο-καλογερο-Παΐσιο (πριν από 5 λεπτά)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Χρυσή Αυγή: «Deutschland über alles» (Video)
αναδημοσίευση από: Εφημερίδα των Συντακτών/ Δημήτρης Ψαρράς
Φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό ντοκουμέντο. Είναι στιγμιότυπα από μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, όπου ξεδιπλώνονται τα «πιστεύω» του σκληρού πυρήνα της ναζιστικής οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos

Έτσι τώρα, έχει και η «χρυσή αυγή» τον άγιο προστάτη της… Τον σκατο-κωλόγερο Παΐσιο… Το κόμμα, που έφερε στη Βουλή το θέμα «γέροντας Παστίτσιος» και εδίωξε μέχρι 10μηνης φυλάκισης τον κ. Λοΐζο, τον εμπνευστή της σχετικής σελίδας στο Facebook.
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/10-facebook.html

Nikolaos Korifidis

Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να βριζει θρησκειες οποιες και να ειναι !!!!! Εσυ τωρα πιστευεις δεν πιστευεις καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονιά στον Θεο θα λογοδοτησεις οπως ολοι μας!!!!!

Panagiotis Michalopoulos

Καλέ και αγαθέ μου κ. Νικόλαε,
Ποιος βρίζει θρησκείες; Εγώ; Κάποιο λάθος κάνεις! Την χριστιανική θρησκεία, αν εννοείς αυτήν, την υπηρετώ από τα νιάτα μου, 50 ολόκληρα χρόνια τώρα… Την ορθόδοξη εκκλησία δηλαδη, της οποίας είμαι παλαίμαχος κατηχητής, -πτυχιούχος της Αποστολικής Διακονίας. 

Η εκκλησία, με χει τιμήσει χειροθετώντας με και Αναγνώστη! 
Με την ιδιότητα λοιπόν αυτήν, του ενεργού μέλους της, έχω συμμετάσχει -όλες αυτές τις δεκαετίες σε πολλούς αγώνες της Εκκλησίας μας. 1. Και υπερασπιζόμενος αυτήν όταν εδιώκετο από εξωτερικούς εχθρούς, 2. και ζητώντας την κάθαρση από την εσωτερική σαπίλα διεφθαρμένων κληρικών της, 3. και στην εσωτερική ιεραποστολή, 4. και στην Κατήχηση, κλπ, κλπ!
Εσείς έτυχε να με μάθετε τώρα, στα γεράματα μου, σε έναν άλλον αγώνα, τον σπουδαιότερο ίσως από όλους τους προηγούμενους. Στον αγώνα ενάντια στο να μετατραπεί η Εκκλησία μας, η Εκκλησία του Χριστού σε εκκλησία κάποιων σκατο-κωλο-καλογερόντων, που η μόνη τους «αγιότητα» ήταν το ότι ήταν πλανεμένοι, πονηροί και γόητες, και αγύρτες, και χουντόμουτρα του κερατά!
Κατάλαβες φίλε;
https://www.facebook.com/topontiki/posts/10153032186930798

Δεν υπάρχουν σχόλια: