Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη

Μαρία Παρασκευά
Vafes, Khania Greece
 Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη
Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα.  
Ανώνυμος είπε...
Παναγιώτη δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνέβει, δηλαδή την απείλησαν να σβήσει το fb την έδειραν τι την έκαναν, ξέρεις και εσύ ακριβώς;
11 Δεκεμβρίου 2014 - 7:32 μ.μ.
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...
Το πιο πιθανόν είναι να την απείλησαν! Ως σύζυγος ιερέα βλέπετε, είναι πολύ λεπτή η θέση της. Μάλλον θα φοβήθηκε για όλη της την οικογένεια!
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, την βομβάρδισαν (από μια σελίδα με το όνομα «άγιο όρος»), με μηνύματα -τόσο δημόσια όσο και μέσα από το τσατ... Mε απειλές! Aκόμα και με το ότι θα φτάσουν και μέχρι την Κρήτη τελικά, αν δεν με διαγράψει από φίλο της στο facebook.
Τρομοκρατημένη τότε εκείνη, έσπευσε να διαγράψει μια ανάρτηση της, στην οποία υπήρχε ένας διάλογος δικός μου με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, διάλογος στον οποίον κατατροπώνονταν οι τύποι αυτοί, ενώ η κοπέλα είχε μαρκάρει με την ευαρέσκεια της τα δικά μου μόνο σχόλια… 

Διέγραψε λοιπόν την ανάρτηση για να γλυτώσει! 
Η ιδια μετά, μου έστειλε μήνυμα στο οποίο μου έλεγε ότι δεν τους φοβήθηκε πραγματικά, αλλά ήθελε κυρίως να προστατέψει εμένα που με αποκαλούσαν "αντίχριστο", και "εχθρό της Εκκλησίας και των μοναστηριών"!
Τώρα όμως, τα πράγματα φαίνεται πως ήταν πολύ πιο σοβαρά.

Η φιλία της κυρίας αυτής που εξακολουθούσε να διατηρείται για το πρόσωπο μου, ερέθισε -σαν κόκκινο πανί- κάποιους τράγους, ε… ταύρους της ορθοδοξίας!
Από πού να προέρχονταν άραγε; Από την εκκλησία της Ελλάδος; Από την εκκλησία της Κρήτης (μητρόπολη Αποκορώνου); Ή μήπως από ακόμα πιο ψηλά, από… Ιστανμπούλ μεριά; Κύριος οίδε!
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...
http://xairete.blogspot.gr/search/label/MARIA-PARASKEVA
11 Δεκεμβρίου 2014 - 9:11 μ.μ.


http://xairete.blogspot.gr/2014/12/o-facebook-facebook-facebook-k-facebook.html

6 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Η χριστιανo-φασιστικη τζιχάντ, ζει και βασιλεύει. Στην Ελλάδα! Και κόβει κεφάλια αγνών χριστιανών στο facebook.(Την έφαγαν τη φίλη μου τη Μαρία, από το facebook! Χθες βράδυ σε μια δημόσια συζήτηση με κάποιον γνωστό της στο facebook, ανάφερα το όνομα της -ότι είμαστε φίλοι… Kαι αμέσως μετά, την ανάγκασαν στο να καταργήσει το προφίλ της στο facebook! Οι γνωστοί – άγνωστοι χριστιανο-φασίστες;)

http://xairete.blogspot.gr/2014/12/o-facebook-facebook-facebook-k-facebook.html

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Ἱερὰ Μητρόπολις Κυδωνίας καὶ Ἀποκορώνου
Διοίκησις: Ἕδρα• Χανιά. Πλατεῖα Πατρ. Ἀθηναγόρου,

ΕΝΟΡΙΑΙ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Δ΄ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος• Πρωτ. Ἐμμανουήλ Βαλσαμάκης, τηλ. 28210-51107.

Βαφές – Ἱερός Ναός Ἁγίων Ἀποστόλων. Ἐφημέριος: Μπουντουράκης Γεώργιος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Διαβάσαμε:
2 Ιουλίου 2014
Ἱερὰ Μητρόπολις Κυδωνίας καὶ Ἀποκορώνου

Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στον Βαφέ (ΦΩΤΟ)

Στον καταπράσινο Βαφέ, επαρχία του Δήμου Αποκορώνου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός πραγματοποιώντας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή των Αγίων Αποστόλων.
Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς της Μητροπολιτικής περιοχής του Αποκόρωνα καθώς και ο οικείος εφημέριος π. Γεώργιος Μπουντουράκης που διακονεί στην ενορία Βαφέ.
Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους 12 Αποστόλους, στην μαθητεία τους δίπλα στον Διδάσκαλο Ιησού Χριστό αλλά και στην διάδοση αυτής της μαθητείας τους με πνεύμα αγάπης στα πέρατα της γης.
amen.gr

Τόμ Ευπράξιος είπε...

"Οι γνωστοί – άγνωστοι χριστιανο-φασίστες"... Εδώ θα σου κάνω μιά διόρθωση: ελλην-ορθοδοξο-φασίστες είναι το σωστό. Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω απόλυτα, 100%. Έτσι κάνανε και σε 2 φίλους μου, τον Ευλάλιο και τον Αβλάβιο. Τους κλείσανε τις σελίδες οι καλόγεροι από τον Άθωνα ξαφνικά, επειδή τολμήσαμε και είπαμε κάποιες τέτοιες αλήθειες.

P. MICHALOPOULOS είπε...

NAI, ...ελλην-ορθοδοξο-φασίστες είναι το σωστό!!!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νέο –σημερινό σχόλιο, στο θέμα: «Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη» (Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014):
Ο σχολιαστής του μπλογκ, Τόμ Ευπράξιος είπε...
«Οι γνωστοί – άγνωστοι χριστιανο-φασίστες"... Εδώ θα σου κάνω μιά διόρθωση: ελλην-ορθοδοξο-φασίστες είναι το σωστό. (26 Αυγούστου 2016 - 10:50 π.μ. )
http://xairete.blogspot.gr/2016/08/12-2014-26-2016-1050.html