Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Μουντός σήμερα ο καιρός, ένα πλάκωμα να πούμε… Ο ουρανός, έχει το χρώμα της σκουράδας… Έτσι σου έρχεται να πεταχτείς μια βόλτα μέχρι σε κάποιο κοντινό ιερό προσκύνημα… Να ανοίξει η καρδιά σου, εκεί, βρε αδελφέ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ελέησον !!!

Δεν τα αφήνουν να αναπαυτούν και να αποσυντεθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Μα, μια Εκκλησία της… κουράδας, τι άλλο θα μπορούσε να λατρεύει, λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας λοιπόν!!Ποιός σας έχει διορίσει"κριτές"??Μα και κριτής να είσαι..πρεπει να είσαι αμερόληπτος...κι εδώ υπάρχει εμπάθεια...μεγάλη εμπάθεια.Να το κοιτάξεις αυτό!!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Με τα του οίκου μας ασχολούμαστε, ανώνυμε! Οίκος μας είναι η εκκλησία την οποία εσείς μαγαρίζετε, μια και σε κόβω για αισχρά διαπλεκόμενο με αυτήν, και γι αυτό δεν μας λες το όνομα σου.
Ως Κριτές, εμάς τους καθαρά εκκλησιαστικούς ανθρώπους εμάς τους λαϊκούς που δεν έχουμε καμία σχέση με το διεφθαρμένο παπαδαριό, μας όρισε ο ίδιος ο Κύριος με την προτροπή του στο να κρίνουμε, και μάλιστα βλέποντας σε βάθος, και όχι επιφανειακά όπως επιφανειακά κάποιοι ευσεβείς βλαμμένοι βλέπουν τον δεσπότη ντυμένο καρνάβαλο και εκστασιάζονται! Εμάς φίλε, τους κατά συνείδηση χριστιανούς, δεν μας διορίζει κανείς… Εσάς σας διορίζει σαν κουκουλοφόρους κριτές μας, η κρατική εκκλησία που μάλλον εσύ υπηρετείς δημοσιοϋπαλληλικά, με τα τυχερά σου, με όλα σου τα πάθη.
Πες μας λοιπόν ποιος είσαι, και εξήγησε μας μετά, και το πώς πιστεύεις ότι δεν είμαστε αμερόληπτοι, κλπ, κλπ.