Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Καλό ξημέρωμα… Καλή Κυριακή… Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Αυτά είπαμε με τη Γεωργία στο f/b, πριν τρεις ώρες…


Διάλεξα για την ανάρτηση αυτή, την σχετικά πιο σεμνή φωτο, από το διαφημιστικό άλμπουμ αντίστοιχης σελίδας στο facebook… Που αρέσει λέει, σε πέντε facebookανούς μου –θρησκευτικούς μου (!) φίλους μου!!!..


Χαρακτηριστική είναι αυτή η εικόνα με τον άγγελο και το διάβολο. Ο άγγελος, ανήκει στη λευκή φυλή, και είναι ολόκληρος κατάλευκος -σαν φρέσκια λουλακιασμένη μπουγάδα… Αντίθετα ο διάβολος, είναι κατώτερης φυλής προϊόν, κατάμαυρος, ειναι… ο μαύρος, ο σκύλος- ο αράπης- ταμ-ταμ-ταμ!


Μια πρόσφατη διαλογική συζήτηση -στη σελίδα μου στο facebook- με θέμα: «Δηλαδη; Προσευχή χωρίς κομποσκοίνι, δεν γίνεται;»


Συμπέρασμα: Άντε μετά οι καημένοι οι ιερείς μας, με κάθε τέτοια τέλεση μυστηρίου, να μην πέσουν αμέσως και σε τρία άλλα αμαρτήματα που επίσης πολύ ορθά περιγράφετε...


P. MICHALOPOULOS είπε: «Χαίρομαι φίλτατε, που σας έκανα να γελάσετε!»


Εγώ, στις 14 Ιανουαρίου 2015, γίνομαι 70 ετών! Θα ζήσω και άλλο -μετά, γιατρέ;


Σε μεγάλη μαλακία εξελίχθηκε τελικά, αυτή η ιστορία με το κερί…


Και ο ιερέας (ηθοποιός, ή κανονικός παπάς;), απλά ράντισε (πασάλειψε) με το χέρι του το κεφαλάκι του μωρού, με λίγο νερό που πήρε από την κολυμπήθρα!


Δηλαδη; Προσευχή χωρίς κομποσκοίνι δεν γίνεται;


Φτου, ρε! Αυξάνεται το εμπόριο με τις εικόνες… Αυξάνεται η προπαγάνδα για αγιοποίηση «οσίων» κωλόγερων του Άγιου Όρους! Ουστ!


Μας ψεκάζουν!


Εκκλησία και Κεφάλαιο, πάνε μαζί!


Καλημέρα! Κοπιάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: