Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μπα! Υποψήφιες παπαδιές;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

H Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως υπεδέχθη με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα, τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο.
Παρόντες στην πανηγυρική υποδοχή και οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου - Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου της Νεάπολης.
http://tribonio.blogspot.gr/2014/10/h.html

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Εκκλησιαστικο Γυμνασίο – Λυκείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης
Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο & το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Νεαπόλεως είναι ισότιμο με τα αντίστοιχα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης. Στο Εκκλησιαστικό Λύκειο λειτουργεί Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση και εκτός από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και τα μαθήματα Κατεύθυνσης, λόγω της ιδιαιτερότητας του Σχολείου μας, διδάσκονται σε κάθε τάξη και πρόσθετα Θεολογικά Μαθήματα καθώς και Βυζαντινή μουσική με σκοπό την καλύτερη Θεωρητική και Πρακτική κατάρτιση των μαθητών   
Στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο μπορούν να εγγραφούν απόφοιτοι του Δημοτικού ή με μετεγγραφή μαθητές και μαθήτριες από οποιοδήποτε Γυμνάσιο, ενώ ...
στο Εκκλησιαστικό Λύκειο, απόφοιτοι του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου ή οποιοδήποτε Γυμνασίου ή με μετεγγραφή από οποιοδήποτε Λύκειο.
http://lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr/index.php/school/information/leitourgia-sxoleiou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: