Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρία Μπακοδήμου: Κουραστική η κουμπαριά («φαίνεται σαν να είχε χάσει τη λάμψη της», σαν νονά, προχθές, χωρίς το τηλεοπτικό μακιγιάζ.)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
AthensMagazine.gr
11 hrs ago

Μαρία εσύ είσαι; 

Δείτε την Μπακοδήμου στην πιο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ εμφάνιση της!!! Πόσο κουρασμένη δείχνει; (PHOTO)
Την Κυριακή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος βάφτισε το γιο του και νονά του μικρού ήταν η καλή του φίλη και συνεργάτιδα Μαρία Μπακοδήμου.
Τα social media κατακλύστηκαν από φωτογραφίες με τους διάσημους καλεσμένους! Σε μία από αυτές η πάντα λαμπερή Μαρία Μπακοδήμου ήταν κάπως διαφορετική.

 
Και σ’ αυτό, το «μυστήριο» βάπτισης: Σοβαρότης, …μηδέν!

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Μαρία φαίνεται σαν να έχει χάσει τη λάμψη της και να είναι αρκετά κουρασμένη.
http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/127717



ΣΧΟΛΙΑ:

Dimitris Nikolopoulos 
Καλά τόση ανωμαλία ...πως θα την δικαιολογήσει όταν αυτό το άμοιρο το παιδάκι μεγαλώσει και θα έχει διαπιστώσει ότι μεγάλωσε μέσα σε ένα ψέμα?Δε φοβάται ούτε Θεό,ούτε ανθρώπους? Όλα για τον πο......, μόνο? 

 
Vasiliki Koulos  
ΠΟΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΓΟΝΕΑ; 
ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Στέφανος Χίος: Η Φωτούλα, …παντρεύτηκε! Και υιοθέτησε και παιδί! Ωραία πρότυπα, για την κοινωνία! Κάναμε δε και εξώφυλλο, το γάμο ενός... πούστη!

http://xairete.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7605.html

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου:

Η φιλία τους μετράει περίπου είκοσι πέντε χρόνια, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δραματικής σχολής στην οποία σπούδασαν…
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που... κουμπαριάζουν, αφού και ο Φώτης έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Μαρίας, Αρη.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πρόσωπα που ο παρουσιαστής αγαπάει και νιώθει «οικογένειά» του, όπως η Αννα Βίσση και η Ελληνοαμερικανίδα στιλίστρια Πατρίτσια Φιλντ, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως τα «Sex and the City» και «Ο διάβολος φορούσε Prada».

Πηγή:
espressonews.gr