Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Το γωνιακό μαγαζί «Εκκλησία», είναι ανοιχτό ΚΑΙ τα σαββατοκύριακα! Βγάζει δε και τα τραπεζάκια του έξω, και τελεί όλα τα «τυχερά»… (για τα μάτια και για την τσέπη του παπά) «μυστήρια» του, -όπως τα baby bloom, κλπ... Χα!..

 Το γωνιακό μαγαζί «Εκκλησία», είναι ανοιχτό ΚΑΙ τα σαββατοκύριακα! 
Βγάζει δε και τα τραπεζάκια του έξω, και τελεί όλα τα «τυχερά»… 
(για τα μάτια και για την τσέπη του παπά) «μυστήρια» του, 
-όπως τα baby bloom, κλπ... Χα!..
ΔΙΑΒΑΖΩ:
People Greece
11 hrs ago

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους
Την μπέμπα τους βάφτισαν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. 

To baby bloom της μικρής -που πήρε το όνομα Ευαγγελία από την γιαγιά της - έγινε στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στην Άνοιξη.
 
Νονοί της μικρής Ευαγγελίας ήταν οι δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού και ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Στέργιος Αντούλας.
http://www.tlife.gr/Article/news-vasw-laskarakh-giannhs-tsimitselhs-vaftish/0-76-66964.html




1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2014 16:40
Το ξέσπασμα της Βάσως Λασκαράκη για την βάφτιση της κόρη της (video)

Όλα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha!

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ήταν το πρωί της Κυριακής η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την βάφτιση της κόρης της, ενώ δεν δίστασε να κάνει και τα παράπονά της για όλους όσους δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι δεν ήθελε να δώσει δημοσιότητα στο συγκεκριμένο μυστήριο.

«Αν ήταν ένα γεγονός ανακοινώσιμο που θα θέλαμε να έρθουν να βγάλουν φωτογραφίες θα το είχαμε κάνει. Το ότι δεν είχαμε την οικονομική άνεση να πάμε σε ένα κτήμα και να κρυφτούμε, και να πληρώσουμε 10 με 15.000 ευρώ για να το κάνουμε... Ήθελα να γίνει σε ένα μέρος που διάλεξα απλά ο χώρος ήταν δημόσιος και δεν μπορούσα να απαγορεύσω τους φωτογράφους να μπούνε μέσα. Προσπάθησα να είμαι πολύ ευγενική και εφόσον το παιδί θα έβγαινε με πίξελς. Αφού τράβηξαν φωτογραφίες τους είπα να φύγουν. Δεν το έκαναν και έμειναν εκεί τουλάχιστον δύο ώρες, με αποτέλεσμα να μου χαλάσουν για λίγο την ημέρα», είπε χαρακτηριστική η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:
www.faysbook.gr