Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Καφεδάκι είπατε; Εδώ λοιπόν, στο «χαίρετε»! Με την καλή μας την παρέα –συντροφιά, αρχίζουμε και σήμερα! (Η Σταυρούλα, είναι δικαιολογημένη απούσα. Περιμένουμε λοιπόν το γείτονα τον κ. Γιάννη μας! Περιμένουμε και τον «Επισκέπτη» μας, να μάθουμε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε.) Χαίρετε!

Περιμένουμε και τον «Επισκέπτη» μας, να μάθουμε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε. 
Περιμένουμε  το...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και το διαδικτυακό καφεδάκι που μας προσφέρετε.

Δόξα τω θεώ είμαστε καλά, το ίδιο επιθυμούμε και για εσάς και για τους εκλεκτούς φίλους και αναγνώστες του ιστολογίου σας.

Επισκέπτης

stavroula είπε...

Καλημερα και καλη Κυριακη, απο βδομαδα πλεον αρχιζουμε στο σχολειο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δόξα τω θεώ! Ησύχασα τώρα!
Να είστε πάντα καλά, κι εσείς και όλοι οι φίλοι (και οι μη φίλοι μπορώ να πω) αναγνώστες μας!

Βέβαια, το διαδικτυακό καφεδάκι είναι γενικά μια καθημερινή πρόσκληση, ένας συνηθισμένος χαιρετισμός μας προς τους πάντες, για τους αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο.
Ειδικά όμως για γείτονες όπως ο κ. Καρδάσης, δεν είναι πάντα εικονικό – διαδικτυακό… Και δεν είναι μόνο καφεδάκι, κάποια φορά, να πούμε…
Μπορεί –εναλλακτικά, να είναι και μια μπύρα, αν είναι κάπως προχωρημένη η ώρα, αν πάμε για το μεσημεράκι δηλαδή!
Χα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα Σταυρούλα μας!
Χαίρομαι που είσαι στην παρέα μας!
Εγώ, σε δικαιολόγησα νωρίτερα για την απουσία σου από το καφεδάκι μας… Όχι τόσο λόγω της απόστασης και τις διαφοράς των 7 ωρών που έχουμε, όσο για το ότι μπαίνεις στα πιο δύσκολα τώρα -μετά τις διακοπές, με τα καθήκοντα σου ως εκπαιδευτικός, πέρα βέβαια και από αυτά της οικογένειας σου, ως πολύτεκνη μητέρα.

Έτσι, χαιρόμαστε ιδιαίτερα – και δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις, όταν μπορείς και κλέβεις λίγο χρόνο για να μας επισκέπτεσαι… έστω και για ένα «γεια»!
Χαίρετε Σταυρούλα μας!