Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κι αν λοιπόν δεν έστειλε ποτέ άγιο φως ο θεός… Τώρα, αποφάσισε να στείλει… φωτιά! Και να κατακάψει τελείως τα μαγαρισμένα από τους αιρετικούς και οικουμενιστές άγια προσκυνήματα!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
2 hrs ago
Φωτιά στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ !!! 


Οργή Θεού που όπως φαίνεται δεν συμμερίζεται την Οικουμενιστική ''αγάπη'' Πάπα -Βαρθολομαίου χτύπησε το Σημείο της Γέννησης του Θεανθρώπου μόλις λίγες ώρες απο την μιαρή συμπροσευχή στον Πανάγιο Τάφο. 
Όποιος εχει μάτια ας βλέπει. Τα γεγονότα έρχονται και θα είναι συγκλονιστικά αν δεν υπάρξει μετάνοια και επιστροφή.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Τρίτη, 27 Μαΐου 2014
"ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΗΘΛΕΕΜ!!! ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο Σπήλαιο της Γεννήσεως και συγκεκριμένα στο σημείο του αστέρα, δηλαδή εκεί όπου κατά την παράδοση εγεννήθη ο Ιησούς Χριστός. 
Το σημείο αυτό ανήκει στους Eλληνορθοδόξους και πρόσφατα προσευχήθηκαν εκεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος. 
Oι Αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι η φωτιά προήλθε πιθανότατα από κάποιο κανδήλι καταστρέφοντας τα υφασμάτινα καλύμματα του προσκυνήματος. http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6300.html?spref=fb 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σημείο των Καιρών: Πυρκαγιά στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΧΑΙΡΕΤΕ": 


2 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Αγαπητέ κ. Παναγιώτη

Τα ιερά προσκυνήματα δεν μαγαρίστικαν φέτος ή τον 21ο αι. ή τον 20ο, αλλά είναι ήδη μαγαρισμένα από τον 5ο αι. όταν οι Χριστιανοί ήταν ενωμένοι και δεν υπήρχαν οικουμενιστές. Ποιός μας το λέει αυτό; Μα, ένας άγιος, ο Νύσσης Γρηγόριος, όπου μας προτρέπει να μην πάμε εκεί για προσκύνημα, γιατί είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο! Γράφει:
"Έπειτα και ει πλείων η χάρις εν τοις κατά Ιεροσόλυμα τόποις, ουκ αν επεχωρίαζε τοις εκεί ζώσιν η αμαρτία. Νυν μέντοι ουκ εστιν ακαθαρσίας είδος ο μη τολμάται παρ' αυτοίς, και πορνείαι και μοιχείαι και κλοπαί και ειδωλολατρείαι και φαρμακείαι και φθόνοι και φόνοι, και μάλιστά γε το τοιούτον επιχωριάζει κακόν, ώστε μηδαμού τοιαύτην ετοιμότητα είναι προς το φονεύειν όσην εν τοις τόποις εκείνοις, θηρίων δίκην τω αίματι των ομοφύλων επιτρεχόντων αλλήλοις ψυχρού κέρδους χάριν, όπου τοίνυν ταύτα γίνεται, ποίαν απόδειξιν έχει το πλείονα χάριν είναι τοις τόποις εκείνοις;" (Ένα ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, σελ. 20).
Και όλα αυτά 300 χρόνια μετά την Ανάσταση!
Ένας τόπος γεμάτος πορνείες, μοιχείας, κλοπές, ειδωλολατρίες (π.χ. το θεόσταλτο φως), μίση, φόνοι, και όλα αυτά προς χάριν του αισχρού κέρδους (που βέβαια σήμερα έχει εξαλειφθεί από εκεί!).
Εμείς, τι άλλο να πούμε, ότι μετά από 16 αιώνες, διορθώθηκε η κατάσταση; Μάτια έχουμε και βλέπουμε, αυτιά έχουμε και ακούμε, μυαλό έχουμε και καταλαβαίνουμε και ασφαλώς συμφωνούμε με το άγιο.

Φιλικά
ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και ασφαλώς και συμφωνούμε ΚΑΙ με το άγιο, φίλτατε κ. Καρδάση μας!