Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Νικήτας Κακλαμάνης, βλαστημάει τα θεία; (Αν ναι, τότε του χρειάζεται -για το δημαρχιλίκι του- η κάλυψη από το τριφασικό ράσο του Ιερεμία Φούντα!)

ΔΙΑΒΑΖΩ: 2 hours ago
Ο Άρης προκαλεί ταραχή στη ΝΔ: 

Η «φαρμακερή» πρόβλεψη του Ψυχάρη & τα «καντίλια» του Νικήτα
 

Το έλεγε στο περιστύλιο της Βουλής λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο Αθηναίων, ο βουλευτής της ΝΔ στην Α΄Αθήνας, Ανδρέας Ψυχάρης: «Σήμερα χαρίζουμε το δήμο στο ΣΥΡΙΖΑ». 

Λίγο παραπέρα ο αντίπαλος του Άρη, Νικήτας Κακλαμάνης προτίμησε να «ρίχνει καντίλια» από το να πάει μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας και να λάβει μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία για τον ΕΟΠΥΥ που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τελικά τα δύο επίμαχα άρθρα «πέρασαν» με 152 ψήφους, καθώς επιστρατεύτηκαν (από μόνοι τους) οι ανεξάρτητοι Ανδρέας Λοβέρδος  και Χρήστος Αηδόνης.

http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/o-aris-prokalei-taraxi-sti-nd-i-farmakeri-provlepsi-tou-psixari-ta-kantilia-tou-nikita

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μεγάλος επιχειρηματίας πίσω από την πρόταση για τον Άρη;

Στο κόκκινο βρίσκονται οι σχέσεις του Σαμαρά με τον Νικήτα Κακλαμάνη, αφού ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και νυν υποψήφιος θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός τον άδειασε προτείνοντας ως υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Μάλιστα, ενώ ο Α. Σαμαράς είχε υποσχεθεί να του μιλήσει πριν αποφασίσει, έβαλε χτες να του τηλεφωνήσει ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μπουρας, πράγμα που ενόχλησε σφόδρα τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου πρότεινε πιεστικά στον Σαμαρά, οικονομικός παράγοντας ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον πρωθυπουργό αλλά και φιλικές σχέσεις με το στενό κοινωνικό περιβάλλον του κ. Σπηλιωτόπουλου.

Από την άλλη, φαίνεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θεωρεί πως θα είναι εκείνος που θα περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αφού ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα.

http://www.topontiki.gr/article/67300