Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάζω: Ξυπνά, μνήμες της κτηνώδους δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου, το άγριο φονικό του 52χρονου Αρχιμανδρίτη. Δράστης, σκληρός Γεωργιανός, με «βοηθό» 18χρονο «παπαδοπαίδι» του χωριού. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Διαβάζω: 
Ξυπνά, μνήμες της κτηνώδους δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου, το άγριο φονικό του 52χρονου Αρχιμανδρίτη. Δράστης, σκληρός Γεωργιανός, με «βοηθό» 18χρονο «παπαδοπαίδι» του χωριού. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Μπορεί η ασφάλεια να κρατά χαμηλούς τόνους για το άγριο φονικό με τον 52χρονο Αρχιμανδρίτη, όμως το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει από έγκυρες πηγές ότι ο σκληρός Γεωργιανός πήγε το Σάββατο στο σπίτι του ιερέα γιατί έπρεπε να ξεκαθαρίσει κάποιους λογαριασμούς.
 

Ο Γεωργιανός φέρεται να συνδέονταν “φιλικά” με τον Αρχιμανδρίτη. 
Παρών στο σκηνικό ήταν και ο 18χρονος που λέγεται ότι είχε επικουρικό ρόλο στην τραγική ιστορία. Ο 18χρονος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο Αρχιμανδρίτης έδωσε κάποια χρήματα στον Γεωργιανό όμως ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν του έδωσε χρήματα που έπρεπε να του δώσει για συγκεκριμένες υπηρεσίες που του παρείχε.
 

Στο σπίτι του ιερέα το τελευταίο χρονικό διάστημα λέγεται έντονα ότι μπαινόβγαινε αρκετός κόσμος και ο ίδιος δεν ήταν καθόλου προσεκτικός στις κινήσεις του και στο ποιούς εμπιστευόταν.
 

Η ΕΛ.ΑΣ προσανατολίζεται κυρίως την στην σχέση και στην παρέα που έκαναν Γεωργιανός και Αρχιμανδρίτης. Το ποια ακριβώς ήταν η παρέα που κάνανε θα τα εξηγήσει στον ανακριτή. Πιθανόν να υποστηρίξει μέσω του συνηγόρου του ότι ο Αρχιμανδρίτης του προσέβαλε τη γενετήσια συμπεριφορά.
 

Το γεγονός όπως και να έχει θυμίζει έντονα την υπόθεση με τον ηθοποιό  Νίκο Σεργιανόπουλο και εξετάζεται αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν το ίδιο.
Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μια στενή σχέση του δολοφόνου και του θύματος. 

Το makeleio.gr σέβεται την ιεροσύνη και τη μνήμη του Αρχιμανδρίτη αλλά πρέπει να δούμε και τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την κρυφή ζωή των μοναχών, των άγαμων κληρικών και τον ιερωμένων.
http://www.makeleio.gr/?p=61787


ΣΧΟΛΙΑ:


ΕΥΑ
19/02/2014 at 12:24 am
Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....

ντικ

18/02/2014 at 9:24 pm
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ SITES ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: