Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Pitsirikos σήμερα: «Γαμώ τον Άγιο Γεράσιμο» - «Γαμώ τον Άγιο Διονύσιο»! (Συστηματικά, κάθε μέρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό στην ιστοσελίδα του, βλαστημάει προκλητικά τα θεία –ως επιδειξίας βλάσφημος … Η Εκκλησία του κώλου, όμως, δεν αντιδρά!)

Διαβάζω:
26 Ιαν, ’14 - 11:46 ΜΜ
 

Οι Κεφαλονίτες αντέδρασαν ήρεμα στο σεισμό και έλεγαν συνέχεια «Γαμώ τον Άγιο Γεράσιμο» αλλά αυτό δεν πιάνεται για βρισιά, γιατί δεν χρειάζεται να κάνει σεισμό για να το πούνε. Το λένε κάθε μέρα. Όλη μέρα.
 

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Ζάκυνθο αλλά οι Ζακυνθινοί δεν ήξεραν πως ο σεισμός έγινε στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα να λένε «Γαμώ τον Άγιο Διονύσιο» και να την γλιτώσει ο Άγιος Γεράσιμος.
 

Για την ακρίβεια, Κεφαλονίτες και Ζακυνθινοί λένε «Γαμώ τον Άγιο», γιατί ένας είναι ο Άγιος σε κάθε νησί – δεν χρειάζονται διευκρινίσεις…




ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Επίλογος: Οι απανταχού της Ελλάδος χριστιανο-φασίστες, πανηγυρίζουν για την καταδίκη του νεαρού που σατίρισε στο facebook τον γέροντα Παστίτσιο. Ερώτηση: Με τον «Πιτσιρίκο», συστηματικό βλάσφημο του Χριστού και της Παναγίας, τι θα κάνετε Σεβασμιότατοι; Την πάπια;


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο μπλόγκερ «πιτσιρίκος» (διάσημος βλάσφημος των θείων), έγραψε πριν από λίγο: «Εδώ που τα λέμε, έπρεπε να του ρίξουν δέκα χρόνια χωρίς αναστολή του Γέροντα Παστίτσιου που εξυβρίζει τα θεία, γαμώ τον Χριστό του και την Παναγία του.»

 
ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ (Οι δεσποτάδες μας που λες -αγαπητέ ανώνυμε, στο θέμα της βλασφημίας του Χριστού και της Παναγίας, ήταν και είναι… πάντα μακαριότατοι!.. Και από αγιότατοι, γίνονται αγριότατοι, όταν κάποιος προσβάλει το δικό τους το πρόσωπο…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: