Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Moufanet: Έκλεβε τριφασικό ρεύμα από το ράσο του Μητροπολίτη ο Λιάπης!

 
Η παράνομη παροχή που είχε εγκαταστήσει ο Μιχάλης Λιάπης για δωρεάν ιερό ρεύμα, διακρίνεται καθαρά κάτω αριστερά στο ράσο του Σεβασμιώτατου Ιερεμία, σε σημείο δηλαδή που είναι αδύνατον να την ανακαλύψει ο ίδιος!

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Moufanet:
(29 Ιανουαρίου 2014)
Έκλεβε τριφασικό ρεύμα από το ράσο του Μητροπολίτη ο Λιάπης!
 

Με ένα καλώδιο υψηλής τάσης που το είχε συνδέσει σε ειδική υποδοχή στο ηλεκτροπαραγωγικό ράσο του Μητροπολίτη Γόρτυνας, ο πρώην Υπουργός κατάφερε να εξασφαλίσει τζάμπα, εκατοντάδες ιερές αφορολόγητες κιλοβατώρες!
Τα νέα κατορθώματα του πρώην υπουργού Μεταφορών, ήρθαν στο φως, ύστερα από παράπονα του Μητροπολίτη, για ανεξήγητες αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος που παράγει το ράσο του.
Συνεργείο της ΓΕΝΟΠ-Εκκλησιών που έσπευσε αμέσως στη Δημητσάνα, για να εξετάσει τη βλάβη, διαπίστωσε ότι κάποιος είχε προσαρμόσει πάνω στο τριφασικό ράσο, παράνομο καλώδιο και έκλεβε Ιερό ρεύμα εν αγνοία του Σεβασμιώτατου. Μετά από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι το συγκεκριμένο καλώδιο, κατέληγε σε ιδιοκτησία του Μιχάλη Λιάπη!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Ιερεμίας, έχει τοποθετήσει αρκετές πρίζες στο ράσο του, προκειμένου να διευκολύνει τα μέλη του ποιμνίου του σε περίπτωση που θέλουν να φορτίζουν το κινητό τους, ενώ παρακολουθούν το κύρηγμα. Και όπως είναι λογικό, το ράσο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ως πειραματική μονάδα παραγωγής καθαρής ενέργειας.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=31309

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Αυτόν, τον αποτυχημένο μίμο του Καντιώτη… Ποιος ευεργέτης του, θα τολμήσει να τον στείλει για θεραπεία (με… τριφασικό ηλεκτροσόκ) στο Δρομοκαΐτειο; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: