Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Όχι κι αυτό, ρε πούστη! Σε εκδήλωση της Μητρόπολης Λάρισας, για τον «Όσιο» Πορφύριο τον Μαλακασιανό, έψαλαν εόρτιους ύμνους και μελοποιημένα προσόμοια του νέου «Αγίου», μεταξύ των οποίων και το… «μια γυναίκα, δυο άντρες = κομπολόι, δίχως χάντρες»! Τρομερό! Φαίνεται ότι οι διοργανωτές, μπέρδεψαν το κομποσκοίνι με το κομπολόι του αγίου, και τη βούρτσα του με την…

Διαβάζω:
Εκ της Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι…

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL GRECOTEL , μεγάλη πνευματική εκδήλωση του ενοριακού Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης στην οποία ολοπρόθυμα συμμετείχαν οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί.
Στην εκδήλωση αυτή κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Η πνευματική ζωή κατά τον νέο άγιο της Εκκλησίας, Όσιο Πορφύριο, τον καυσοκαλυβίτη», ενώ παρέστησαν και απηύθυναν θερμό χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κωνσταντίνος Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης κ.Ρένα Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Κωνσταντίνος Τζανακούλης, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πολλά στελέχη της ενορίας. 
Ακολούθησαν εόρτιοι ύμνοι και μελοποιημένα προσόμοια του νέου Αγίου, Οσίου Πορφυρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Καλημέρα! Ξυπνήστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: