Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ξέρω αγαπητέ φίλε! Ξέρω, ότι ένα δημοσίευμα -ρεπορτάζ εφημερίδας, οποιασδήποτε εφημερίδας, δεν είναι ποτέ τόσο άγιο, όσο θα ήταν ένα ανακοινωθέν της Αγίας και Ιεράς Συνόδου της (και, ομοφυλοφιλικής) Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ
Σάββατο, 25 Ιανουάριος 2014 - 15:31 

Desk Agioritikovima
Ο Γέροντας ΠΑΙΣΙΟΣ δεν έπαυσε να βοηθά τους ανθρώπους και μετά την κοίμησή του...
http://www.agioritikovima.gr/thavmata/37448-thaumata-meta-a

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
2 ώρες πριν
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΤΗΣ 29/9/2012:
ΑΓΙΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ - Φάμπρικα «θαυμάτων» στο όνομα του γέροντα Παΐσιου
Η… θαυματολογία καλά κρατεί στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην περιοχή της Σουρωτής έξω από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει «βαφτιστεί» σε Γ. Παΐσιου. Το ίδιο και η «βιομηχανία» που λειτουργεί γύρω από τον «πιο δημοφιλή αγιορείτη μοναχό όλων των εποχών», όπως τον αποκαλούν οι πιστοί του.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63717639
 

protagoras333 προς Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
30 λεπτά πριν
Φίλε Παναγιώτη το "Έθνος" ή το "αίσχος" να πούμε
καλύτερα ! προεδρεύει και κυβερνάει αυτήν την εφημερίδα ο εχθρός της Εκκλησίας και κομμουνιστής ο Μπόμπολας, την κυριακή που πέρασε επίτηδες μαζί με την εφημερίδα έδινε δώρο το βιβλίο του καζαντζάκη "ο τελευταίος πειρασμός"! Αυτό τα λέει όλα για την εγκάθετη επιθετική και όχι αντικειμένική θέση της εφημερίδας εναντίον της Εκκλησίας. Όμως επίσης θα πρέπει να πούμε ότι κανένα θαύμα δεν διαψεύστηκε και δεν μπόρεσαν να διαψεύσουν οι γνωστοί συκοφάντες...

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος προς protagoras333
5 λεπτά πριν
Ξέρω αγαπητέ φίλε!
Ξέρω, ότι ένα δημοσίευμα -ρεπορτάζ εφημερίδας, οποιασδήποτε εφημερίδας, δεν είναι ποτέ τόσο άγιο, όσο θα ήταν ένα ανακοινωθέν της Αγίας και Ιεράς Συνόδου της (και, ομοφυλοφιλικής) Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η οποία Εκκλησία αγαπητέ, η απανταχού ορθοδοξία γενικότερα, έχει κατά καιρούς αγιοποιήσει αυτόν τον Αντίχριστο, τον Καζαντζάκη, με πολλές ενέργειες της προς τιμήν του.
Ως προς τα θαύματα τώρα του γ. Παΐσιου, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι πρόσφατα ένας νεαρός κύριος έφτιαξε μια σελίδα που την ονόμασε «γέροντας παστίτσιος», και ο οποίος κύριος επινόησε -για πλάκα- μια ιστορία, ένα τάχα συγκλονιστικό θαύμα του γ. Παΐσιου, την περιγραφή του οποίου την προώθησε σε διάφορα θρησκευτικά σάιτ, μπλογκς και εκκλησιαστικές εφημερίδες, σαν αληθινή ιστορία… Και τότε, όλοι αυτοί οι παραλήπτες, χωρίς καμιά εξέταση, έσπευσαν αμέσως να την αναδημοσιεύσουν και να την προβάλλουν.
Ακόμα και τώρα (ένα χρόνο μετά) βλέπω στην καθημερινή μου περιήγηση στο διαδίκτυο να προβάλλεται αυτό, σαν το μεγαλύτερο θαύμα του γέροντα!
Τη συνέχεια τη γνωρίζετε: Μετά από την αποκάλυψη (εδώ και ενα χρόνο) από τον ίδιο κύριο, ότι όλο αυτό ήταν δικό του τέχνασμα, ξεκίνησε μια λυσσασμένη επίθεση εναντίον του, με μπροστάρη την πορνοσελιδα του Χαρδαβέλα που ξεσήκωσε πολλούς δεσποτάδες, και με αιχμή του δόρατος την εγκληματική οργάνωση «χρυσή αυγή»! 

Έτσι, ο κύριος αυτός, ο νεαρός, διώχθηκε ως ο μεγαλύτερος εχθρός του χριστιανισμού!.. 

http://www.agioritikovima.gr/thavmata/37448-thaumata-meta-a

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 - 11:19 μμ 
Από: AgioritikoVima 
Προς: Παναγιώτης Μιχαλόπουλος 
1. We are unable to post comments because you have been blocked by AgioritikoVima 
2. Όλα τα σχόλια του χρήστη Παναγιώτης Μιχαλόπουλος έχουν διαγραφεί

ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΙΡΕΤΕ": 
Η φασιστική ιστοσελίδα «αγιορείτικο Βλήμα», ενώ έσβησε πριν από λίγο (Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 - 11:19 μμ)  –αναδρομικά- όλα τα σχόλια μου, έχει αφήσει άθικτα όλα τα σχόλια των συνομιλητών μου, σε όσες αναρτήσεις συμμετείχα αυτήν την εβδομάδα… Ελεύθερα τα σκυλιά του Θεοχάρη, να γαυγίζουν στον αέρα, και να ουρλιάζουν με λύσσα, εναντίον κάποιου… αόρατου πια Μιχαλόπουλου! Χα!
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος 

ΣΧΕΤΙΚΗ -ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ- ΕΤΙΚΕΤΑ:

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Πολύ πριν τον κωλόγερο Παΐσιο, η Εκκλησία πέτυχε την αγιοποίηση του αντίχριστου Καζαντζάκη (δες σχετικό σημερινό βίντεο)

http://xairete.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1553.html