Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να σκοπεύει με καλάσνικοφ

Διαβάζω:
07 Δεκ. 2013, 22:05
Ντοκουμέντο στα χέρια των ανακριτριών
Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να σκοπεύει με καλάσνικοφ

Μία φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που κάνει σκοποβολή με αυτόματο όπλο, πιθανότατα στο σκοπευτήριο Σχιστού, δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής.
Δίπλα στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής φαίνεται ένα ακόμη άτομο με την ίδια μπλούζα παραλλαγής να κάνει σκοποβολή.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όπλο που απεικονίζεται να κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι καλάσνικοφ νέας γενιάς, τύπου RPK, το οποίο δέχεται ακόμα και διόπτρα για νυχτερινή σκόπευση.
Όπως λένε ειδικοί στην εφημερίδα, ο τρόπος που χειρίζεται το πολεμικό όπλο δείχνει στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύεται η κατοχή τέτοιων όπλων.

Newsroom ΔΟΛ

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Οκτώβριο και αναφερόμενος στον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή μελών της ΧΑ, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για «παιδικά πιστολάκια». 

Ακόμη, σε βίντεο που φέρεται να έχει περιέλθει από τα χέρια της Αντιτρομοκρατικής σε αυτά των εφετών-ανακριτριών, που χειρίζονται το ποινικό σκέλος της υπόθεσης της ΧΑ, καταγράφεται ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης σε γραφεία του κόμματος, στα πρότυπα των ναζιστικών οργανώσεων του Αδόλφου Χίτλερ. 
Τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με το «Έθνος», επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες για τη λειτουργία της ΧΑ ως παραστρατιωτικής οργάνωσης. 

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: