Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η «κολασμένη Εκκλησία της Ελλάδος», σε νέες περιπέτειες… (Έργο, σε πέντε πράξεις, προς το παρόν.)

Η «κολασμένη Εκκλησία της Ελλάδος», σε νέες περιπέτειες… 
(Έργο, σε πέντε πράξεις, προς το παρόν.)
 

1.  Η αρχή, ήταν η εμφάνιση ενός γελοίου αρχιμανδρίτη (του παπα-Ποιμένα) σε τηλεοπτική εκπομπή του «Άλφα», πριν από δυο εβδομάδες περίπου… Εμφάνιση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από το κοινό, αλλά και την δικαιολογία από τους χριαστιανο-φασίστες του διαδικτύου ότι ο παπάς αυτός είναι τάχα παλαιοημερολογίτης, κάτι που διαψεύστηκε επίσημα, ακόμα και από τον κ. Ζαφειρίου, τον κολλητό του μητροπολίτη Γλυφάδας, και εκκλησιαστικογράφου της Εσπρέσο! 
Δικός μας παπάς ήταν λοιπόν αυτός.
 

Μετά τα αρνητικά λοιπόν σχόλια που λέγαμε, ο παπα-Ποιμένας είχε το θράσος να βγει στο κανάλι «Έψιλον», και να επιτεθεί στους επικριτές του, και να τους αποκαλέσει «κώλους που κλάνουν και χέζουν»!
 

Ακολούθησε η αποκάλυψη από τον κ. Στέφανο Χίο, ότι ο συγκεκριμένος ιερομόναχος είναι και πούστης… 
Μετά από αυτό, ο ιερομόναχος μήνυσε τον δημοσιογράφο, και το ίδιο βράδυ επισκέφτηκε γνωστούς του (;) στη ΓΑΔΑ, όπου λέει τον κέρασαν και καφέ! 
Το έμαθε αυτό ο κ. Χίος, και άρχισε να προειδοποιεί να μη τολμήσουν να τον πειράξουν, διότι έχει στο συρτάρι του πολλά στοιχεία για πολλούς στο χώρο της Εκκλησίας, που αν αρχίσει να τα αποκαλύπτει «θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης», όπως είπε χαρακτηριστικά. 
Καπάκι σε αυτά, ήρθε και το βίντεο στην Εσπρέσο με τον ηγούμενο αυτόν (τον παπα-Ποιμένα) να επιδίδεται σε ομοφυλοφιλικά όργια μέσα στο μοναστήρι του στην Παιανία!
 

2. Στη συνέχεια, ο κ. Χίος (δεν είναι πια στην Εσπρέσο αυτός) δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του (στο «Μακελειό») φωτογραφίες άλλου αρχιμανδρίτη μας, να ποζάρει φορώντας ένα νυφικό!  Την επόμενη, δημοσίευσε και νέες φωτογραφίες του, με γούνα, να ποζάρει σαν γκέι!
 

3. Συνεπής ο κ. Χίος στην υπόσχεση του για τις πύλες της κόλασης, έφερε μετά από τρεις μέρες στη δημοσιότητα, νέα περίπτωση, με ένα άλλον αρχιμανδρίτη, να ψωνίζεται στο Ίντερνετ σε γνωστές πορνο-σελίδες, και στις σχετικές του επικοινωνίες να είναι γυμνός και να μαλακίζεται, να χρησιμοποιεί δε και… ένα πούρο!
 

4. Μέσα σε όλα αυτά, έπαιξε στα ΜΜΕ και η υπόθεση ενός άλλου αρχιμανδρίτη, στρατιωτικού, που είχε ερωμένη!

5. Άλλα το αποκορύφωμα όλου αυτού του μπάχαλου, ήταν η δημοσιοποίηση στην εφημερίδα «Ακρόπολη», της περίπτωσης  ενός εν ενεργεία μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος, να καβαλιέται με άλλο άνδρα. 

Ο ίδιος ο «Σεβασμιότατος», επικοινώνησε μετά από αυτό με την εφημερίδα μίλησε με τον συντάκτη του ρεπορτάζ, και του δήλωσε  πως θα αυτοκτονήσει εάν δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: