Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Πληρώνω τις αμαρτίες μου» λέει ο διαβόητος Διάκος του Ιερεμία Φούντα!


«Πληρώνω τις αμαρτίες μου» λέει ο διαβόητος Διάκος του Ιερεμία Φούντα!
 

Διαβάζω, και σε παρένθεση συμπληρώνω:
Την προσωπική του άποψη για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Εκκλησία (του κώλου) και στην κοινωνία (που την έχει χεσμένη τέτοια Εκκλησία) κατέθεσε ο διάκονος (που τον ξεφώνησε ο κ. Χίος) με τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο να είναι (ή γυμνος, ή) ντυμένος (αλλού) με γούνα, στρας και σκουλαρίκια, και (αλλού) με νυφικό!

Ο 33χρονος ιερωμένος (πνευματικό παιδί του Ιερώνυμου, σύμφωνα με το «μακελειό») μιλώντας στο Star (τηλεφωνικά – με χαρακτηριστική φωνή, στην κ. Τατιάνα) απέδωσε το περιεχόμενο των φωτογραφιών σε ένα αστείο (τσαχπίνικο καλογεροπαίδι ο ίδιος από δωδεκαετής) κατά τη διάρκεια αποκριάτικου πάρτι (προ πενταετίας, όπως λέει, μαζί με άλλους –τσαχπίνες επίσης συναδέλφους του, όπως ομολογεί)

Όπως είπε, την επίμαχη περίοδο που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες (σε καρναβάλι ας πούμε, και όχι σε παπαδο-γκέι, πάρτι) δεν ανήκε σε οργανική θέση κάποιας μητρόπολης. (Δεν μας λέει όμως πού ήταν τότε! Αν πχ ήταν προστατευόμενος σε κάποια δεσποτική αυλή, ή οικότροφος σε στέγη κάποιου μεγαλόσχημου της Εκκλησίας! Δεν απάντησε στην Τατιάνα, πού ήταν τότε!)
 

«Μια φορά πήρα μέρος σε τέτοιου είδους καρναβάλι και την πληρώνω τώρα. Πληρώνω τις αμαρτίες μου, αυτό που ζω τώρα» είπε χαρακτηριστικά. 

(Σε ένα μόνο καρναβάλι ντύθηκε... και νύφη, ...και ξεφωνισμένη -με γούνα- αδελφή;) 
(Και πώς τις πληρώνει αυτές τις αμαρτίες; Πώς εξιλεώνεται; Με τον διασυρμό του ράσου και της Εκκλησίας που προκαλεί;)
(Γιατί δεν βρήκε συγχώρεση με την εξομολόγηση; Γιατί απέκρυβε αυτήν την ιδιαιτερότητα του;)

(Ο ίδιος ο μητροπολίτης που τον έχει τώρα σε μοναστήρι του στην Αρκαδία, ο κ. Ιερεμίας Φούντας, δήλωσε ότι όταν τον δέχτηκε εκεί -πριν από μερικούς μήνες, δεν τα ήξερε αυτά που αποκαλύφθηκαν τώρα με τις φωτογραφίες)
 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα το γύρο του διαδικτύου έκανε μια σειρά φωτογραφιών που παρουσίαζαν τον διάκονο με αμφίεση καρναβαλιού, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό (χα) ενόχληση στους κόλπους (στον κόλπο) της διοίκησης της (και, ομοφυλοφιλικής) Εκκλησίας της Ελλάδος.
 

πηγή:
Από το Καλημέρα Αρκαδία και την real.gr
http://kafeneio.megalopolis.gr/blog/?p=8307

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

http://www.forums.gr/ (ΑΡΧΕΙΟ) 


ΣΧΕΤΙΚΟ:
 
Πατηστε ΕΔΩ, κ θα οδηγειθειτε στο...

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Όσο για το ποιος πιστεύει ότι ήθελε να τον διασύρει ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Εκεί στο καρναβάλι ήταν και οι άλλοι συνάδελφοι και ο ένας από αυτούς μάλλον καθαιρέθηκε. Αυτός θα έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Κανένας άλλος δεν τις είχε, ούτε εγώ!"

Πηγή: εκπομπή Μίλα