Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το θέμα «Τι λέει πραγματικά ο Ιησούς για την ομοφυλοφιλία;», το είδαμε προχθές σε ξενόγλωσση παπική ιστοσελίδα, που προβάλει μόνο τον πάπα των παπικών Φραγκίσκο, αυτόν τον μάπα που έχει δηλώσει ότι δεν κατακρίνει την ομοφυλοφιλία. Σήμερα (χριστουγεννιάτικα), βλέπουμε το ίδιο θέμα (κοπιαρισμένο – μεταφρασμένο από τα αγγλικά), στο athensbars.gr!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
2 hours ago
Τετ, 25/12/2013 - 11:43 
Submitted by Μίλτος Αδάμ
Δείτε εδώ!
Τι λέει πραγματικά ο Ιησούς για την ομοφυλοφιλία;

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα σχετικά με τη θρησκεία και την ομοφυλοφιλία έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και οι εικασίες που γίνονται ποικίλουν!
Τι είχε αναφέρει όμως ο Ιησούς για το συγκεκριμένο θέμα;

Απολύτως τίποτα!
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=643924248972182&set=pb.122882081076404.-2207520000.1387995320.&type=3&theater

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Για την παιδεραστια τι ακριβως λενε. Αντε 8 αμολυσει στην Αμερικανικη δικαιοσυνη οσους ζητησαν ασυλο στο Βατικανο παλαιοτερα, μια χαρα κρυμενοι?

"Τι ειπε πραγνατικα ο Ιησους για την ομοφυλοφιλια"?
Ακριβως οτι υπαγορευε ο νομος της εποχης του,απ το Λευητικο. Τα ευκολως ενοουμενα παραλειπονται.

Ηδη κλονιζονται τα θεμελια, γιατι πολλοι καθολικοι συντηριτικοι εχουν εκφρασει αντιθετη αποψη... Το ολο 8εμα λειτουργει αναλογως σε ποια αυτια 8ελεις να χαροποιησεις την σημερον ημερα.

Go the flow.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Λαμβάνοντας υπόψη την παραδοσιακή Ορθόδοξη ερμηνεία της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, όπως αυτή εκφράζεται στη λειτουργική λατρεία της Εκκλησίας, τις μυστηριακές ακολουθίες, τους Ιερούς Κανόνες και τη ζωή και διδασκαλία των Αγίων, είναι σαφές ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ενστερνίζεται τις απόψεις εκείνων των Χριστιανών, ομοφυλόφιλων ή ετεροφυλόφιλων, οι οποίοι βλέπουν τον ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό ως διαταραχή και ασθένεια, και οι οποίοι επομένως θεωρούν τις ομοφυλοφιλικές πράξεις αμαρτωλές και καταστροφικές.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τους αιώνες, αγιογραφικές περικοπές όπως οι επόμενες δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε άλλη εκτός από την προφανή ερμηνεία:

•Εάν ένας άνδρας κοιμηθεί με έναν άντρα όπως με μια γυναίκα, και οι δύο έχουν διαπράξει βδέλυγμα … (Λευιτικό κ΄ 13)

•Γι’ αυτό το λόγο (δηλ. για την άρνησή τους να αναγνωρίσουν, να ευχαριστήσουν και να δοξάσουν το Θεό) ο Θεός τους παρέδωσε σε επαίσχυντα πάθη.
Οι γυναίκες τους αντάλλαξαν τις φυσικές σχέσεις με τις παρα-φύση, και παρομοίως οι άνδρες άφησαν τις φυσικές σχέσεις με τις γυναίκες και κάηκαν με φλόγα ακράτητης επιθυμίας μεταξύ τους, διαπράττοντας άνδρας με άνδρα επαίσχυντες πράξεις και λαμβάνοντας έτσι από τον ίδιο τους τον εαυτό το μισθό που τους άξιζε για την πλάνη τους (Ρωμ. α΄ 26-27).

•Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας. Αλλά πλυθήκατε, αλλά αγιασθήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με την επίκληση του ονόματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος (Α΄ Κορ. στ΄ 9-11).

xfd.gr