Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

BLOGxairete: Είμαστε καλά, και συνεχίζουμε! Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Πόρνες, και στο facebook?


Γάμοι, και «γάμοι»… Συγκρίνατε!


"Ανώνυμος" σχολιαστής, είπε: "Στην ενορια του παπαΧρηστου στον Τριλοφο..."


Τον ακούσατε τον τελάλη κ. Καρδάση; Σε εμάς πέρασε από τη γειτονιά πριν από λίγο, και ανήγγειλε παράσταση Καραγκιόζη το Σ/Κ, στην πλατεία της Αργυρούπολης, εκεί κοντά σε εσάς. Λέω να πάμε, ώστε να ισοφαρίσουμε τη χασούρα των θεαμάτων που δεν απολαύσαμε εμείς που δεν πήγαμε στις λιτανείες στη Θεσσαλονίκη. Ε;


Μας εξαπάτησε η μικρή Μαρία


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, δεν άκουσαν τελικά τον Μητροπολίτη Γλυφάδας! Έτσι, δεν ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας… Προτίμησαν τελικά τα άλλα σκαλιά, …αυτά του Δημαρχείου!..


Με ποια διαδικασία μπορούν να απαλλαγούν τα παιδιά από το μάθημα των Θρησκευτικών


Καλημέρα σας! Κοπιάστε στο φτωχικό μας, το «xairete»! Xαίρετε!


Καληνύχτα σας, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!


Το γαμήλιο έθιμο θέλει, να ξεσκίζεται τελετουργικά η νύφη, ενδυματολογικά, ως προς το νυφικό της, μετά το μυστήριο… Και μάλιστα δημόσια, σε ένα next day shooting. Έτσι, ένα επώνυμο ζευγάρι, ο Νίκος και η Εβίτα από την Χαλκίδα, βρήκαν μια παραλία εκεί κοντά, και… (προσοχή, τολμηρές φωτο.)


Βαρθολομαίος: Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ - Τι έγραψε ο Πατριάρχης στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου


Καμαρώστε τον! Είναι ο κυρ Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου. Έβαλε τα καλά του (ενισχυμένες κουρτίνες), και ποζάρει μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Περιμένει το φορτηγάκι από το Άγιον Όρος, που θα ξεφορτώσει μια μαϊμού εικόνα (ακριβές αντίγραφο) της Παναγίας, αυτής με… «τα τρία χέρια» (άλλη είναι η θεά Κάλι), ώστε να την παραλάβει και να την έχει αιωνίως στη μητρόπολη του! Χα!


Με ανοιχτά τα πόδια, τέσσερις... ιερωμένοι στην Τούμπα! (όχι στην Τρούμπα!)


Καλησπέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: