Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Χρήστος Παππάς ντυμένος ναζί!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Αποκαλυπτική για το παρελθόν του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά, του φερόμενου ως υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι μια φωτογραφία που βρέθηκε κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του στα Ιωάννινα. 
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο Χρήστος Παππάς είναι ντυμένος με ρούχα παραλλαγής και φέρει στον αριστερό ώμο το περιβραχιόνιο με την χιτλερική σβάστικα.  
Το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο θα δημοσιευθεί στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.
real.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Στο Εθνος του Σαββάτου: Ο Χρήστος Παππάς ντυμένος ναζί
Ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της Χρυσής Αυγής ντυμένος Ναζί.
Οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε όλες τις απόπειρες παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης που συνιστούν παράλληλα χυδαία προσβολή των δημοκρατικών της παρακαταθηκών, για τις στοχεύσεις και την πραγματική φύση της εγκληματικής -κατά το εισαγγελικό πόρισμα- οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», βάζουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Εθνος.

Αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα, εμφανίζουν τον θεωρητικό της Χρυσής Αυγής και κρατούμενο από σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστο Παππά, ενδεδυμένο τη στολή της χιτλερικής φρίκης.
Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ διαλύει κάθε αμφιβολία για την ουσία του ναζιστικού μορφώματος και την ιδιοσυστασία των έγκλειστων, πλέον, πρωταγωνιστών του.
Δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο του Εθνους και αποτελεί μία ακόμη - και όχι την τελευταία- αποκάλυψη στη σωρεία των ντοκουμέντων και ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα οποία ξεσκέπασαν το ναζιστικό, ρατσιστικό και έμπλεο μισαλλοδοξίας «αυγό του φιδιού».
Ενώπιον των εισαγγελέων και των ανακριτικών αρχών, αρχηγοί, υπαρχηγοί και εκτελεστικά όργανα της Χρυσής Αυγής, απαρνούνται κάθε... υπόνοια ναζισμού και ρατσισμού.
Και έχουν κατα περίπτωση το θράσος να δηλώνουν απλοί «πατριώτες».
Ιδού λοιπόν ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια του ναζισμού.
Για να τελειώνει κάθε ψευδαίσθηση.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63898286
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ντοκουμέντο με τον Παππά που... δεν ήταν ποτέ ναζί
Η φωτογραφία που βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι του, ντυμένος με στολή και περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και χτένισμα α-λα Χίτλερ
 
Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του.

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος, φαίνεται πως δεν περιορίστηκε μόνο στις συλλογές κρασιών με ετικέτα το Μουσολίνι και κράνη με τα διακριτικά των S.S, αλλά είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα...
Το πειστήριο νούμερο 32, της δικογραφίας είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία που δείχνει το Χρήστο Παππα σε νεότερη ηλικία να ποζάρει περήφανος σε ένα δάσος.
Το βλέμμα του παγωμένο και απειλητικό... Η αδιάβροχη στολή παραλλαγής με τη σβάστικα στο αριστερό μπράτσο δείχνει πως εκτός από “κείμενα της νιότης”, όπως ο Χρήστος Παππάς απεκάλεσε τους ύμνους στο Χίτλερ που δημοσιεύονταν στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, επεδίδετο και σε άλλες δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το ναζισμό.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της άρνησης του ιδίου, στην απολογία του, οτι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό την ίδια ώρα που τα σπίτια του θύμιζαν ...χιτλερικά μουσεία με τον ίδιο να φιγουράρει ως νεοναζί με στολές σε δάση.
Η τρομακτική φωτογραφία στην κορνίζα αποκαλύπτει ίσως την πραγματική όψη αυτού του ανθρώπου που ενώπιον του ανακριτή αποτίνασσε το παρελθόν και ο,τι είχε να κάνει με αυτό σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τη φυλακή.
Το πειστήριο νούμερο 32, κάνει και αυτούς που είχαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δράση και το παρελθόν των στελεχών της Χρυσής Αυγής να ξανασκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους... 

http://www.protothema.gr/politics/article/316667/otan-o-pappas-dunotan-hitler-/

Το ναζιστικό όρκο των χρυσαυγιτών είχε σπίτι του ο Παππάς

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Χρήστου Παππά μπροστά στη σβάστικα

Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία που βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων και δείχνει τον ίδιο να φορά την αυθεντική στολή των Ες Ες, να ποζάρει μπροστά απο τον αγκυλωτό σταυρό και να χαιρετά ναζιστικά.

Κι όλα αυτά την ώρα που στην απολογία του αποκήρυξε τη ναζιστική ιδεολογία.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία ο Χρήστος Παππάς, μεγαλύτερος σε ηλικία, φορά στρατιωτική στολή με περιβραχιόνιο με τον αγκυλωτό σταυρό.

Τις δύο φωτογραφίες δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ συμπληρώνοντας πως ο Χρήστος Παππάς είχε μεγάλη αγάπη σε αυτές τις εικόνες τις οποίες είχε κρεμασμένες στους τοίχους του σπιτιού του ως παράσημα.

Στο σπίτι του, εκτός από τα πορτρέτα, βρέθηκε κι ένας όρκος. Είναι ο όρκος της Χρυσής Αυγής από το 1983 με αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό.

Στο κείμενο οι συντάκτες ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στο Γερμανικό Ράιχ.
"Ορκίζομαι οτι θα αγωνισθώ δια την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου" γράφουν μεταξύ άλλων.
Και το κείμενο καταλήγει:
"Ζήτω η νίκη, ζήτω ο εθνικοσοσιαλισμός" .

(Από Newsit.gr – 57 λεπτά πριν)

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2013 - 08:56

Ο Χρήστος Παππάς φορά περιβραχιόνιο με την γερμανική σβάστικα (photo)

Τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζει» τα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βρίσκοντας κάθε φορά και νέα ντοκουμέντα

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο, που δείχνει τον Χρήστο Παππά να φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρέθηκε κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του και δημοσιεύεται σε σαββατιάτικη εφημερίδα.

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ποζάρει σε ένα δάσος πριν από αρκετά χρόνια και χτένισμα α-λα Χίτλερ.

www.newsbomb.gr