Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Να, πώς είδε ο «Αρμενιστής», το νέο «θαύμα» του Άη Μάκη, ή Άη Μεμά, στην Κεφαλονιά…

Διαβάζω, 
και σε παρένθεση σχολιάζω:
«Με έκανες καλά Γεράσιμε» φώναζε «Δαιμονισμένη» στον Άγιο Γεράσιμο 


(Ανοίξαμε, Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε! Χα!)

Ένα απίστευτο (χα) περιστατικό συνέβη ανήμερα της (γκραντ ατραξιόν) εορτής του Αγίου, κατά την επιστροφή (από τη βόλτα) του Ιερού σκηνώματος (που είχε την τιμητική του εκείνη την ημέρα) στη παλιά εκκλησία.
 

Άγνωστη (βαλτή;) γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση (όχι και σε έξαλλη! Απλά, μια ατάκα που την δασκάλεψαν να πει, επαναλάμβανε), ενώ περνούσε το ιερό σκήνωμα του Αγίου από πάνω της, φώναζε  «Με έκανες καλά Γεράσιμε». 
(πότε την έκανε καλά; Εκείνη τη στιγμή; Και αν ναι, τότε γιατί εξακολουθούσε να είναι… έξαλλη; Χα!)
 
Το περιστατικό ανάγκασε τους Μητροπολίτες Ζακύνθου, Διονύσιο και Κυθήρων, Σεραφείμ να σταματήσουν κοντά της (σύμφωνα με το σενάριο, για να τραβήξουν τα σχετικά πλάνα οι κάμερες) και να ακουμπήσουν τη λάρνακα επάνω της. (για να την κάνουν ακόμα πιο καλά;)
 
Μάλιστα στο βίντεο διακρίνεται ο Άγιος Κυθήρων να δίνει ευχή στη «Δαιμονισμένη» γυναίκα. 

(τόσο πολύ πίστεψε ο δεσπότης ότι «έγινε καλά», η δαιμονισμένη, που καθόταν εκεί, και το πάλευε το πράγμα! Χα! Είδατε ακόμα ότι τα τέτοια μπλογκ, εξακολουθούν να την λένε δαιμονισμένη και όχι πρώην δαιμονισμένη! Χα!)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

http://armenisths.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Το φθινοπωρινό σόου, στο «Δελφινάριο» της Εκκλησίας: 1. Υποδοχή λειψάνων διαφόρων αγίων σε διάφορες εκκλησιές, με αφορμή τα «Δημήτρια»… 2. Υποδοχή μιας παραγγελιάς-κόπιας, της Παναγίας Σουμελά στην Αργυρούπολη Αττικής, σαν «πανηγύρι πριν το πανηγύρι της αγίας Βαρβάρας»… 3. Υποδοχή μιας «θαυματουργής» μουτζούρας της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, που έφτασε με πολεμικό πλοίο στον Πειραιά… 4. Και τέλος, σόου με τρελή στη λιτανεία του αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά, την Κυριακή, (βίντεο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως! Θαύματα, γίνονται!
Στην αυλή των θαυμάτων, στην θεατρική (και «του κώλου», όπως τη λέτε) Εκκλησία σας, κ Μιχαλόπουλε!
Θυμάστε;

Το επιβεβαιώνετε εσείς ο ίδιος, στο μπλογκ σας, σε άλλη – παλαιότερη ανάρτηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009
Αν και του πεθαμένου αυτού καλόγερου, του… «σηκώνονταν» όλα [(που λέει ο λόγος), «όλα» εκτός από τον ίδιον το νεκρό από το φέρετρο], …τον έθαψαν!!!..

http://xairete.blogspot.gr/2009/11/blog-post_465.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κι όμως! Θαύματα, γίνονται! Στην αυλή των θαυμάτων, στην θεατρική (και «του κώλου», όπως τη λέτε) Εκκλησία σας, κ Μιχαλόπουλε! Θυμάστε;

http://xairete.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8734.html