Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος ???

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28/09/2013 08:54
Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ο «φύρερ», της
«Χ.Α», Ν. Μιχαλολιάκος!

Οι αρχές αναζητούν άλλους τρεις βουλευτές και περίπου είκοσι στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας.


http://left.gr/news/synelifthi-o-mihaloliakos


10 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Ραγδαίες εξελίξεις- συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος!
Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται Κασιδιάρης, Λαγός κα.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλους βουλευτές όπως ο Κασιδιάρης, Λαγός κ.α που αναζητούνται.

Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που βουλευτές συλλαμβάνονται και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία!
Όπως μετέδωσε το ΒΗΜΑ FM σε περιπτώσεις τέτοιες που η διαδικασία είναι Αυτόφωρη δεν απαιτούνται αιτήσεις άρσης ασυλίας για τους βουλευτές.

http://www.cretalive.gr/greece/view/ragdaies-ejelijeis-sunelhfthh-o-nikos-michaloliakos/108927

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ,το Ποντίκι Web:

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη σύλληψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη προχώρησαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Αυτή την ώρα οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχουν εντάλματα σύλληψης και για 34 ακόμα στελέχη της Χ.Α

Περισσότερα σε λίγο.

http://www.topontiki.gr/article/59042/Sunelifthi-o-Nikos-Mixaloliakos

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28.09.2013 - 09:08
Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος- Εντάλματα για Λαγό και Κασιδιάρη

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει το Mega, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησαν οι συλλήψεις με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης με πρώτη σύλληψη αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου και θα ακολουθήσουν άλλες 4 συλλήψεις εκ των οποίων η μία αφορά τον Γιάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη.
Εκτός των βουλευτών θα συλληφθούν άλλα 34 άτομα.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, Βασίλης Χιώτης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα, ενώ ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος συνελήφθη πρώτος.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.
Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη πρώτος ως αρχηγός του κόμματος και της οργάνωσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προέβαλε αντίσταση.

Πηγή: iefimerida.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
09:18 – Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χειροπέδες στον Μιχαλολιάκο
Συνελήφθησαν ακόμη 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συνελήφθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στα οποία ο επικεφαλής της Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθησαν ακόμη 4 βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιάννης Λαγός.
Οι βουλευτές φέρονται να κατηγορούνται για πράξεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εξού και η άρση της ασυλίας τους.

Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί συνολικά για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Προηγήθηκε παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αφού τεκμηριώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση.

Σε λίγο περισσότερα
Newsroom Enet

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=388892

P. MICHALOPOULOS είπε...

09:00
Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και το MEGA, ξεκίνησαν οι συλλήψεις πριν από λίγο και έχει συλληφθεί και ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Στη σύλληψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας, σύμφωνα με το Ποντίκι

Αυτή την ώρα οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

madata.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

9:40
Συνέλαβαν και τον Πατέλη, πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής αυγής, τοπικός αρχηγός της Νίκαιας ο οποίος έχει προβεί σε σωρεία εγκληματικών δραστηριοτήτων και ήταν αυτός που έκανε τις βρώμικες δουλειές της οργάνωσης

9:30
Αναζητούνται 3 με 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Από την εποχή της μεταπολίτευσης έχει να γίνει σύλληψη αρχηγού κόμματος στη χώρα μας. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο υπεύθυνος τύπου Ηλίας Κασιδιάρης και άλλα τρία άτομα τα ονόματα των οποίων ακόμη δεν έγιναν γνωστά. Οι συλλήψεις έγιναν επειδή ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αφού είναι πλέον τεκμηριωμένο ότι η Χρυσή Αυγή είναι και λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση και αναμένονται να συλληφθούν άλλα 29 άτομα στελέχη και βουλευτές της οργάνωσης.


9:15
Στην αντιτρομοκρατική με χειροπέδες ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης

9:10
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής πέντε στελέχη της Χρυσής Αυγής ενώ οι συλλήψεις συνεχίζονται

9:00
Επιβεβαιώνεται η σύλληψη του επικεφαλής Νίκου Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στα δύο μεγάλα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Συνολικά οι συλλήψεις που θα γίνουν σήμερα στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα φτάσει τους 34.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο και θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία. Οι συλλήψεις γίνονται ύστερα από το πόρισμα του Αρείου Πάγου στα πλαίσια της έρευνας για το αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

8:45
Ραγδαίες εξελίξεις αυτή τη στιγμή σε επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας

Από το πρωί εξελίσσεται επιχείρηση της αστυνομίας και γίνονται συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ο επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.


Η alfavita.gr παρακολουθεί τα γεγονότα και θα επανέρχεται με ό,τι νεότερο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28/09/201309:47
Παγκόσμιο ενδιαφέρον

Στα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι συλλήψεις του επικεφαλής της ΧΑ και βουλευτών

Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξιδεύει η είδηση για την σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του στελέχους Ηλία Κασιδιάρη και άλλων 34 μελών του κόμματος.

Από το BBC, το Al Jazeera, το ITV το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναπαρήγαγαν την είδηση πραγματοποιώντας εκτενή ρεπορτάζ.
Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC «η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολίακο, με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής».
Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από την έκρηξη οργής για τη δολοφονία του «αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα».
Η κυβέρνηση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του BBC,πραγματοποίησε εφόδους σε αρχηγεία της Χρυσής Αυγής, έπειτα από την έκρηξη οργής που προκάλεσε η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
«Η κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνα γύρω από τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, η οποία απέσπασε περίπου 7% στην εκλογική αναμέτρηση του 2012», γράφει το κείμενο του βρετανικού δικτύου.
Επισημαίνει δε, πως τους τελευταίους μήνες η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών αντιπάλων της.
Την ίδια ώρα η τουρκική Hurriyet έχει κεντρική είδηση στη διαδικτυακή μορφή της την είδηση για τη σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για καταστολή, έπειτα από την απειλή που εξαπέλυσε το κόμμα για μαζική παραίτηση, «κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκλογές σε μία χώρα που έχει πληγεί από την κρίση και όπου η κυβέρνηση αγωνίζεται να επιβάλει επώδυνα μέτρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το αραβικό δίκτυο Al Jazeera που αναφέρει την σύλληψη των Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη, όπως και το Sky News, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το πρακτορείο Reuters, το Russia Toda, το Βρετανικό δίκτυο ITV, το ιταλικό πρακτορείο Ansa και η ισπανική El Mundo.

http://www.protothema.gr/world/article/314639/ton-guro-tou-kosmou-kanei-i-eidisi-gia-ti-sullipsi-n-mihaloliakou-kai-i-kasidiari/

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28.09.2013 - 10:18
Τι είπε ο Μιχαλολιάκος στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν

Την φράση ότι ο «κόσμος ξέρει τι συμβαίνει» και θα εξυψωθεί η Χρυσή Αυγή φέρεται να είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι τον συνέλαβαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν ξημερώματα όταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη για να του περάσουν χειροπέδες.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής άνοιξε την πόρτα και κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.
Ενημερώθηκε ότι ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Οταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ χτύπησαν την πόρτα του για να τον συλλάβουν, ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλλε καμία αντίσταση και ακολούθησε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: iefimerida.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας καλεί η Χρυσή Αυγή

«Απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, αναφερόμενη στη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, στην επίσημη ιστοσελίδα του, επιβεβαιώνει το γεγονός της σύλληψης του Νίκου Μιχαλολιάκου και καλεί «όλους τους συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση».

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:
«Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για «εγκληματική οργάνωση». Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση.»

efsyn.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΚΟΛΑΣΗ στο στρατόπεδο της Χρυσής Αυγής! Ο Μιχαλολιάκος ΔΕΝ αντιστάθηκε στη σύλληψη ενώ ο Κασιδιάρης φώναζε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Κόλαση στο στρατόπεδο της Xρυσής Aυγής!!! Πιαστήκανε κυριολεκτικά στον ύπνο με τα παντελόνια κάτω...

Έκτακτες τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν αντιστάθηκε καθόλου στην σύλληψη, ενώ ο Κασιδιάρης.... αγουροξυπνημενος έβρισε και είπε προδότες τους άντρες της αντιτρομοκρατικής.

http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/54770#.UkaItD9pA-9