Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μοναστήρι της Κρήτης πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μοναστήρι της Κρήτης πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια!
Ποιος είπε πως στο "πάρτι" της φοροδιαφυγής παίρνουν μέρος μόνον οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι; Στην προσπάθεια τους να...ξεγελάσουν την Εφορία, όπως αποκαλύπτει σήμερα το cretalive, πήραν μέρος και οι εκπρόσωποι του Θεού, καθώς γνωστό Μοναστήρι της Κρήτης παρουσίασε εικονικά τιμολόγια, προκειμένου να εμφανίσει εργασίες που δεν έγιναν ποτέ!
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ αφορούσε το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στον Επανωσήφη την περίοδο 2009. Εκείνο το διάστημα το συγκεκριμένο Μοναστήρι είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και φαίνεται πως στους υπεύθυνους της Μονής έλλειψαν τιμολόγια 270.000 ευρώ. Ακολούθησε λοιπόν την πεπατημένη, και αναζήτησε επαγγελματία που τους πρόσφερε τα τιμολόγια, προκειμένου να...ξεγελάσουν την Εφορία.
Αγαπάει όμως ο Θεός τους εκπροσώπους του, αγαπάει και το ΣΔΟΕ! Ο έλεγχος των ελεγκτών, που όλο αυτό το διάστημα είναι συνεχής και προς πάσα κατεύθυνση, είτε αφορά απλούς επαγγελματίες είτε μεγάλους εν δυνάμει φοροφυγάδες, δεν άργησε να φτάσει και στο προαύλιο του Μοναστηριού.

Η αυτοψία ολοκληρώθηκε, η παράβαση καταχωρήθηκε ως οριστική στα βιβλία του ΣΔΟΕ και αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών για να δούμε και το πρόστιμο που θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Μονής Επανοσήφη για την καραμπινάτη υπόθεση φοροδιαφυγής!

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να " κλέψουν" το κράτος και η οποία διαρκούσε διαχρονικά, φαίνεται πως χωρούσαν όλοι, ακόμα και τα μοναστήρια! 

Μήπως με την ευκαιρία του σκανδάλου που αποκαλύπτει σήμερα το cretalive να ανοίξουν όλοι οι φάκελλοι που αφορούν την εκκλησία και που με κάποιον τρόπο διαχειρίστηκαν δημόσιο η ευρωπαϊκό χρήμα;

http://www.cretalive.gr/crete/view/monasthri-ths-krhths-prwtagwnistei-se-skandalo-me-eikonika-timologia/102385


H Mονή είναι ανδρική μονή που φιλοξενεί 37 Μοναχούς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ υπάρχουν σύνδεσμοι προς «επίσημο σάιτ» της Μονής, φαίνεται να οδηγούν σε εταιρεία hosting.

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=4630

Δεν υπάρχουν σχόλια: