Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Θυμάμαι πρόσφατα, την κηδεία του Βέγγου, σε ναό στο Θησείο… Τον είχαν αγιοποιήσει… Μίλησε τότε με εμετικά εγκώμια, και, ο πνευματικός του (είχε καμία σχέση με εκκλησία ο Βέγγος;). Μετά δε τη νεκρώσιμη ακολουθία, ο Βέγγος εξαφανίστηκε, και ειπώθηκε ότι τον πήγαν στο εξωτερικό για αποτέφρωση!!!.. Τώρα, με το μοντέλο – ηθοποιό Πρωτόπαπα, φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο αισχρό σενάριο!!!..

Διαβάζω σήμερα, και σε παρένθεση σχολιάζω:
 
Ράγισε καρδιές ο λόγος που εκφώνησε ο πνευματικός του Τόμας, πατήρ Βασίλειος, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης (του άταφου και απόντος από ναό πτώματος), που τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι.
 
Ο ιερέας, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τόσο τον 25χρονο ηθοποιό όσο και την οικογένεια του, ενώ είχε «ζήσει» τον Τόμας από μικρό (ήταν συνομήλικοι;), μίλησε με λόγια ψυχής, που συγκλόνισαν όσους βρέθηκαν στην εκκλησία για το «τελευταίο αντίο».
 

Mε «σπασμένη» φωνή και ραγισμένη καρδιά, ο (συνομήλικος) πνευματικός του Τόμας, είπε… απευθυνόμενος στον (απόντα) νεκρό:

Ξέρω καλά, δυο γαλάζιες θάλασσες (τα ματιά του) με κοιτούσαν πάντοτε, και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για το θεό. Και εγώ απορημένος, δεν ήξερα τι να απαντήσω. 

(μιλάμε για πνευματικό με… @@!)
Πολλές φορές ερχόσουν στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα κάτω από τον πλάτανο, είτε στο γραφείο μου και έλεγες τους φόβους σου και τα όνειρα σου. Έδειχνες τις φωτογραφίες σου, και μαζί αποφασίζαμε ποια είναι πιο ωραία.  
(τέτοια η σχέση, και τόση αγάπη του «πνευματικού», για το σέξι μοντέλο!)

 
Σήμερα, τις κρατώ όλες! Δεν πετάω καμία!  
(κρατεί και τα βίντεο με τις πασαρέλες;)
Και συνέχισε:
Διαλέξαμε ένα ναό ταιριασμένο στην ομορφιά σου...
 
(σέξι και ο ναός;)
Διαλέξαμε ένα ναό ταιριασμένοστην αγάπη των ματιών σου... (αχ, τα μάτια σου!).

πηγή:
pelop.gr
Τόμας Πρωτόπαπας: 
Μοντέλο και ηθοποιός 

Δεν υπάρχουν σχόλια: