Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παίζουν τον παπά, με τους δυο ρασοφόρους της Συρίας; Στο κόλπο, και η Τουρκία;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Όσο για την είδηση σχετικά με «επικοινωνία» του Προέδρου Γκιούλ με έναν εκ των απαχθέντων, η οποία από το μεσημέρι διαψεύδεται και από τα δύο Πατριαρχεία, η απάντηση του Τούρκου αξιωματούχου στο ΔΟΓΜΑ είναι ενδεικτική: «Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο… φαντάζομαι θα το γνωρίζαμε».

Η Τουρκία έχει εμπλακεί ενεργά από την πρώτη κιόλας στιγμή του γεγονότος. Για κάποιους μάλιστα θεωρείται χώρα-κλειδί στην υπόθεση. 


ΣΧΟΛΙΟ:
Ioannis Lotsios
τελικά ποιος κρύβεται και τι εξυπηρετεί αυτό επιτέλους το παιχνίδι εντυπώσεων!!!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Πριν από λίγο ο θρησκευτικός τηλεοπτικός σταθμός Νούρσατ ο οποίος ανήκει στην Μαρωνίτικη Εκκλησία του Λιβάνου μετέδωσε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλά Γκιούλ, ενημέρωσε τον Πατριάρχη των Συρο-Ιακωβιτών, ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τον απαχθέντα Μητροπολίτη Ιωάννη Αβραάμ και πως είναι καλά στην υγεία του.

Από την πλευρά του Συρο-Ιακωβίτικου Πατριαρχείου η είδηση διαψεύδεται.

Ανώτατος αντικαθεστωτικός αξιωματούχος είπε σε τούρκικη εφημερίδα ότι οι Μητροπολίτες είναι καλά στην υγεία τους έξω από το Χαλέπι και ότι θα απελευθερωθούν όταν θα υπάρχει βεβαιότητα για την ασφάλεια τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος άλλες ομάδες αντικαθεστωτικών διαδίδουν ότι ο οδηγός των Μητροπολιτών, δεν δολοφονήθηκε κατά την απαγωγή αλλά δέχθηκε πλήγμα από ελεύθερο σκοπευτή του καθεστώτος Ασαντ.

http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=2234&catid=13