Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ποια ηθοποιό έσπαγε στο ξύλο ο Μπάρκουλης;;;

Διαβάζω:
Ποια ηθοποιό έσπαγε στο ξύλο ο Μπάρκουλης;;; 


«Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά». Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μπάρκουλη στη βιογραφία του έσκασε σαν βόμβα στο χώρο της showbiz. Ποια είναι, όμως, η ηθοποιός;
Η αποκάλυψή του προκάλεσε σοκ. 


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης στη βιογραφία του περιγράφει τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη ηθοποιό, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομά της. Τα λόγια του πραγματικά σοκάρουν. «Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά, κάτι που δεν είχα ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Είχε δικό της κρεβάτι Ερυθρό Σταυρό, πότε με σπασμένο χέρι και στον πότε με σπασμένο κεφάλι. Ερχόταν μπαταρισμένη και έβριζε μέχρι και τον πατέρα μου. Τελικά, τις ξαναέτρωγε».


Αν και η «Νews» έχει ενημερωθεί σχετικά με το πρόσωπό της, ο ίδιος ο ηθοποιός δεν λέει ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Μάλιστα, δεν είναι μια τυχαία συνάδελφος του Μπάρκουλη, με την οποία έπαιξε σε κάποια θεατρικά ή σε κάποιες ταινίες. Η γυναίκα που δεινοπάθησε στα χέρια ενός από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού σινεμά ήταν μια κορυφαία πρωταγωνίστρια η οποία έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου. 

Μεσουράνησε τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού σινεμά, οι ταινίες που έχει παίξει θεωρούνται από τις πλέον κλασικές και αποτελούσε το απόλυτο θηλυκό της εποχής. 
Μάλιστα, πρωταγωνίστησε και σε ταινίες δίπλα στον Μπάρκουλη που είχαν μεγάλη επιτυχία. Εντυπωσιακή και πανέμορφη γυναίκα, εκτός από το αστείρευτο ταλέντο της, είχε και την εξωτερική εμφάνιση που ανάγκαζε τα αντρικά βλέμματα να στρέφονται πάνω της.

Το διάσημο ζευγάρι έμεινε μαζί σχεδόν τρία χρόνια, με πολλά πάντως σκαμπανεβάσματα. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ηθοποιού τον ανάγκαζε πολλές φορές να στραφεί εναντίον της πρωταγωνίστριας.

Eκείνη, έκανε μεγάλη υπομονή…
Είχε γνωριστεί και με τους γονείς του ηθοποιού που την αγαπούσαν σαν δικό τους παιδί και ένα «διαζύγιο» δεν ήταν καθόλου εύκολο.


Όμως και η υπομονή έχει τα όριά της. Όταν η ηθοποιός είδε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε πλέον να συνεχιστεί, αποφάσισε να κόψει τον γόρδιο δεσμό και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δεν άντεχε άλλο. Έπειτα από έναν μεγάλο καβγά, η πρωταγωνίστρια έδιωξε τον Μπάρκουλη από το σπίτι κι έτσι γράφτηκε το τέλος του έρωτά τους. 


http://athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/37708


Δεν υπάρχουν σχόλια: